2. Gezimizde nerelere gidiyoruz
Reklamlar
-
Arkadaslar iletisim numaralarinizi bana ozelden yaziniz her ihtimale karsi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
dream_rider adlı üyeden alıntı
anadolu yakasından kım gıdıcek benım ne zamandır aklımda buraya gıtmek tek basıma gıdıcegıme ekıple gıtmek ısterım kımseyı tanımıyorum ama yabancılık yasatmayın bana bostancı ıstıkametınden gelen varmdır ?
Abi yabancilik cekmezsin gelden gell kartaldan gelen arkadas var ama bulusamazsiniz sanirim ama sen tekde olsan mutlaka gel kaynasiriz yabancilik olmaz
Reklamlar
-
sende gel direk besiktasa madem
-
En yakin neresi ise. Berkde beklerken canim sikilmasindiye yanina adam.ariyo hahaha haha ;) ;)
-
aynen hacı abi kıskandım ya lan herkes topkapidan geliyor ahahaha listeye baksana
-
dream_rider adlı üyeden alıntı
anadolu yakasından kım gıdıcek benım ne zamandır aklımda buraya gıtmek tek basıma gıdıcegıme ekıple gıtmek ısterım kımseyı tanımıyorum ama yabancılık yasatmayın bana bostancı ıstıkametınden gelen varmdır ?
ben de kimseyi tanımıorum merak etme
yabancılık çekilecekse bile beraber çekeriz. yani her halukarda yalnız değilsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
1-CENGİZHAN TERZİ =====> Topkapı
2- serdar37100 =====> Topkapı
3- adem ind =====> Topkapı
4-Sadık1453 =====>Topkapı
5-antilop_skul =====>
6-flashdance =====>Topkapı
7-bsongoz =====>Topkapı
8-barodi =====>
9-ADEMTERZİ =====>Topkapı
10-Burkito =====>
11-BurakUzuner =====> Topkapı
12-zilecef2676 =====>
13-berk_cglr =====> besiktas
14-berqu =====>
15-ajwa=========>Topkapı
Edit: Katılım Noktası
-
aynen bende kimseyi tanimiyorum isin guzel yanida o ya zaten ahahaha
-
bu sitenin sıcak kanlılıgını sevıyorum suan atesım var ama ıyı olucam ve ıns gelıcem eGerkı anadolu yakasından gelıcek yoksa bende besıktasta olucam saat kacta orda olmamız gerekıyor ???
5-antilop_skul =====>
7-bsongoz =====>Topkapı
8-barodi =====>
10-Burkito =====>
12-zilecef2676 =====>
14-berqu =====>
15-ajwa=========>Topkapı
16-dream_rider ===== > Beşiktaş ( anadolu yakasından katılım yapıcam varsa eger kopruyu bırlıkte gecebılırız )
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
-
Ya sabirsizlan mayin pazar tanisacagiz ;) kimse kimseyi tanimiyor amac zaten tanismak yeni arkadasliklar dostluklar kurmak bu etkinligimiz MT uyelerine ornek olucak emin olun 3.etkinligimiz daha guzel olacak bunun calismalarinada en yakin zamanda baslayacagiz
-
yokmu arttiran
-
Cok guzel olacak havalarda guzel olacak edindigimiz bilgiye gore
-
kaptan ben ve bir arkadaşım daha gelecek topkapıda saat 9.40da orda olucaz .yanlız ben viteslide acemiyim oyüzden grupla değil en arkadan gelecem çünkü benim yüzümden sorun çıksın istemiyor pazarınızın strese girmemesi için sizin grubu belli bir mesafeden uzaktan takip edeceğim .tecrübe kazanana kadar grup la gitme tecrübesi kazanana kadar böyle gitmem gerekiyor.tabi size uyarsa uymassa tek tabanca gidicem garipçeye..
-
Ekmek arasi kofteyeee gelll ;)
-
Abilerim konunuzun takibindeyim motorum olsada bende katılsam keşke diyorum malesef seneye alıcam :( yine fotoğrafları eksik etmeyin ve bozmayın bu arayı kazasız belasız rahat mutlu sürüşler hepinize
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
istersen artçı olarak gelebilirsin beşiktaşa gel kaskınıda al benim motorla gelirsin tabi boyun çok uzun değilse :D
-
Teşekkür ederim yinede boy 1.85 1.86 kısaltmanın çözümünü arıyorum :D umarım grubu ılerletırsınızde seneye bende katılırım tanışırız kaynaşırız
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
barodi adlı üyeden alıntı
kaptan ben ve bir arkadaşım daha gelecek topkapıda saat 9.40da orda olucaz .yanlız ben viteslide acemiyim oyüzden grupla değil en arkadan gelecem çünkü benim yüzümden sorun çıksın istemiyor pazarınızın strese girmemesi için sizin grubu belli bir mesafeden uzaktan takip edeceğim .tecrübe kazanana kadar grup la gitme tecrübesi kazanana kadar böyle gitmem gerekiyor.tabi size uyarsa uymassa tek tabanca gidicem garipçeye..
Arkadaslar yalniz mevlevihane onunde saat 09:30 oluyoruz 09:40hareket saatimiz olacak lutfen zamaninda orada olmaya calisalimki diger arkadaslarimiza ayip olmasin
acemilik konusunda herkes acemi bunun icin trafikte fermuar duzeni yapicaz birbirimizle yaris etmeyecegiz gule gule gidip gelmek icin 80km hizi gecilmeyecek amacimiz gezmek ve gormek durariz fotograflar cekiniriz yolumuza devam ederiz mutlu baslayalim mutlu bitirelim kurallara uyalim kimseyi tehlikeye sokmayalim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Besiktas ta ortalama saat 10.15 gibi oradan hareket ederiz sizler saat 10.0 da orada olup toplanin oradan yolculugumuza devam ederiz
-
Anadolu yakasından gelicek arkadaslar bende pendıkten gelicem,dılerseniz burdan baslayıp e-5 uzerınnde koprulerde bulusup eklene eklene besıktasa gecebılırız,fıkır sadece..
-
5-antilop_skul =====>
7-bsongoz =====>Topkapı
8-barodi =====>
10-Burkito =====>
12-zilecef2676 =====>
14-berqu =====> Topkapı
15-ajwa=========>Topkapı
16-dream_rider ===== > Beşiktaş ( anadolu yakasından katılım yapıcam varsa eger kopruyu bırlıkte gecebılırız )
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
-
Anadolu yakası organize olalım beraber gecelim madem baya talep var
-
Burkito adlı üyeden alıntı
Anadolu yakasından gelicek arkadaslar bende pendıkten gelicem,dılerseniz burdan baslayıp e-5 uzerınnde koprulerde bulusup eklene eklene besıktasa gecebılırız,fıkır sadece..
Sizin o tarafta bulusmaniz esas toplanma alanina gec kalmaniza neden olabilir yakin olanlar bulusup gelin ama direk 1. Toplanma alanina yada 2. Yerimize direk gecerseniz daha iyi olur gibi geliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)