Cadde34MT facebook safamız
katılmak isteyenler benimle yada serdar abiyle iletişime geçsin.. cadde 34 mt
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Dağınık ve disiplinsiz bir grup yerine organize olmuş bir grup olarak yapılan bir sürüş tüm sürücüler için daha güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Bu hem grubun kendinden hem de dışardan gelebilecek etkilerde görülebilir. Eğer bir grup düzenli bir şekilde seyahat ediyorsa bireyler birbirlerinin yoluna çıkmayacakları gibi yoldaki diğer araçların grubu rahatsız etmelerini de caydırılmaktadır.
Bir motorsiklet grubu içinde grup halinde sürüş kuralları konduktan sonra herkesin bunlara uyması beklenir. Kurallara uymayan ve diğer grup üyelerinin güvenliğini zedeleyecek davranışlar sergileyen sürücüler uyarılır. Bu tutumları sürdüğü takdirde grup aktivitelerine alınmazlar.
Arkadaşlar dostlar seyahatimiz esnasında aşağıdaki görselde olduğu gibi sevir sergilenecektir hem kendi hemde diğer sürücülerin güvenliği için duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim
[IMG][/IMG]
kaç kişi olduk abi??
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
http://motoransiklopedisi.blogspot.c...-kurallar.html
Arkadaşlar;
Bu linkte birtakım toplu sürüş kuralları mevcut. BizimTail Gunner ve Road Captain'ımız belli mi? Yola çıkmadan önce uymamız gereken kuralları konuşursak, yeni başlayan sürücüler için avantaj olacaktır.
kurallarımız belli trafik kurallarına uyulacak otoyolda seyir şeklimiz yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi olucak amac bir yere hızlı birşekilde ulaşmak değil geze geze durara dura tadını çıkara çıkara varmaktır bu nedenle yüksek hızlara çıkılmayacak şehir içinde max. 70km hız olacak bu kadar birbirimizi sollama geçme yarış edercesine hareketlerde bulunulmasını istemiyoruz birbirimizi tehlikeye sokmayalım güle güle gidelim güle güle gelelim hastanelerden toplanmayalım sonra.
http://www.facebook.com/events/584262621584369/
etkinlik link i ..
C34MT
Bende katılmak istiyorum İstanbul Esenlerden katılacağım.
Şuan kaç kişiyiz ?
bi aksilik olmazsa bende katilmayi dusunuyorum. basaksehirden gelecem.
Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu
pişmanlık getirir...
çok ayıp ediyorsun ama hani beni niye eklemiyorsun listeye :D ben beşiktaştan katılırım aranıza rota neyse uyarım sıkıntı yok :D
abi sormamın sebebi hem bu sayfa çok durgun hemde gelmek isteyen çok kişi varmış gibi geliyo. telaşlı değilim sayfaya giriyorum hiçbir gelişme veya farklılık yok. yani kimlerin geldiğini bile bilmiyoruz kimlerle görüşeceğimizi nasıl bir toplulukla (yoğunluk olarak) karşı karşı kalacağımızı bilmiyorum, bilmiyoruz. şu anda benim gördüğüm ne biliyor musun çoğu gelebilirim diyo ama hiç kimse gelmeyecek gibi... belki böyle olmaz belki değil yani tabi ki de böyle olmayacak katılım olacak ve güzelde olacak ama birazda buraya yansısın istiyorum. bu arada sinirli gibi yazmışım ama asla sinirli değilim, aksine
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
aynen bence gelenlerin listesini yapmak lazım ben kesin geliyorum mesela
Listeyi cumagunu yapacagim sen bas roldesin dostum yok yok adem basrol sen 2de ;)
o zaman liste yapalım
gelenler adını eklesin:
1- cngzhntrz
2- adem ind
3- serdar 37100
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
o zaman liste yapalım
gelenler adını eklesin:
1- cngzhntrz
2- adem ind
3- serdar 37100
4- berqu
5-
6-
7-
8-
9-
10-
.....
C34MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)