arkadaşlar cumartesi gecesi saatler 1 saat ileri alınıyor. dikkat edin, pazar sabahı 1 saat rötarlı gelmeyin
arkadaşlar cumartesi gecesi saatler 1 saat ileri alınıyor. dikkat edin, pazar sabahı 1 saat rötarlı gelmeyin
03.31.2013 pazar saat 03:00 demek, pazar sabaha karşı 03:00 demek olmuo mu?kafalar karışmasın
evet cumartesi gecesi yani pazar sabahı saat 3 de saatler 1 saat ileri alınıyor dikkat edelim. eski saate göre 8:30 da buluşmuş oluyoruz yeni saatle 9:30. abi sende gittin gittin tam saatlerin ileri alınacağı günü buldun ha
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
Arkadaşlarınızı davet etmeyı unutmayınız millet
Bende pazar günü yeni bir üye olarak orda olacağım.
İmpossible is nothing
vaaay adem terzi bende cengizhan terzi nerelisin müdür ? akraba cıkarız birazdan
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
eyv kardeşim biliyorum yaz saatini erkenden orda olurum motorcu kardeşlerimle bir gün geçirmek benim içinde güzel olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
yok kardeşim sanmam ama ben kastamonuluyum
İmpossible is nothing
ben tekirdağlıyım karadenizli cemal terziden bi araba almışlığımız vardır ama.. kastamonu mu onu hatırlamam ama :D
C34MT
Arkadaslar eski bir uyeyim ama aktif degıldım,bayadır bir gezi bekliyordum hava ıyı olursa bende katılmak ısterım.pendikteyim ben,bizde burdan grup halinde gidebiliriz
bekleriz
C34MT
Pendik kartal hattından gelicekler besıktasta bulusulcak noktaya kadar beraber gelebiliriz manasında...bu forumda hep buzagı mı aranır tamamen art nıyetsız bısey soylemıstım ama hata ettım sanırım,neyse ben tek gelırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Tesekkur ederım gorusmek üzere
Hata yapmadınız tabiki katılmanıza çok seviniriz ben yanlış anladım orada bır etkınlık var oradan butarafa geliyomuşsunuz gibi oldu Beşiktaşta görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
ayrıca kımsenın alında bırsey aramıyoruz iletişim kopluğu oldu sanırım
Problem değil eger saglık sorunu gibi acil durumlar olmazsa zevkle katılıcam buluşmaya
Dağınık ve disiplinsiz bir grup yerine organize olmuş bir grup olarak yapılan bir sürüş tüm sürücüler için daha güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Bu hem grubun kendinden hem de dışardan gelebilecek etkilerde görülebilir. Eğer bir grup düzenli bir şekilde seyahat ediyorsa bireyler birbirlerinin yoluna çıkmayacakları gibi yoldaki diğer araçların grubu rahatsız etmelerini de caydırılmaktadır.
Bir motorsiklet grubu içinde grup halinde sürüş kuralları konduktan sonra herkesin bunlara uyması beklenir. Kurallara uymayan ve diğer grup üyelerinin güvenliğini zedeleyecek davranışlar sergileyen sürücüler uyarılır. Bu tutumları sürdüğü takdirde grup aktivitelerine alınmazlar.
Arkadaşlar dostlar seyahatimiz esnasında aşağıdaki görselde olduğu gibi sevir sergilenecektir hem kendi hemde diğer sürücülerin güvenliği için duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim
buluşma yerlerinde bunlar konuşmayı unutmayalım ! adem facebook açıyordu ne oldu ??? etkinliğe gelecek olanlar.. gelemeyip grubumuza dahil olmak isteyenler benimle özel mesajla irtibata geçsin..
C34MT
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)