kimler geliyor simdik ? birde eşli gelen olacakmı ?
kimler geliyor simdik ? birde eşli gelen olacakmı ?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Gelirsin bir caresini bul ben izin aldim valla mesai yazmislardi iptal ettirdim zor zahmet konuyu organize edip gelmeseydim eyer herkes kufrederdi valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Kartaldan cihat kardesim var artci ile gelecek bir arkadasdaha gelecek sanirim
harita çizme ama şöyle yaparsan iyi olur çünkü ben hiç bi şey anlamadım : 9:30 topkapı buluşma => 9:40 hareket => 10:00 beşiktaş => 11:00 garipçe => mangal => rumeli kavağı => bilmem ne kalesi => ankara kalesi => van kalesi => 23:30 Geri dönüş => 01:42 yatış
---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
bide ben gelecem ama artçım çok sert birisi. şöyle bi 20 kişilik mangal MAKİNESİ gibi bi şey olur kendileri
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
Adem ben senin icin gene harita duzenleyecegim hatta once senle gidip gorecegiz ondansonra grup halinde gideriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
beşiktaş - ortaköy - bebek - baltalimanı - emirgan - istinye - yeniköy- tarabya - KİREÇBURNU - cayırbası - büyükdere - SARIYER - e dumduz sahil şeridinden gcerek sarıyere girince ilk ısıklardan SAĞ a dönüp rumelikavagı na gideriz oradan garipce ve fener bolgesine gidilecek arkadaslar
tabi abi hatta gidip bi mangal da yapalım bakalım etler iyi pişiyo mu diye :D
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
ya açıkçası ben sözlümle gelmek isterdim ancak pek eşiyle gelecek olan yok gibi ve o kadar erkeğin ve motorcunun içinde muhabbetten sıkılabilir diye düşünüyorum
arakadaşlar şanslıyız yamur yağmazsa hava 22-24 derece gözüküyor bizim bu taraf sarıyerde 15-17 derece
inşallah arabamızı satıyoruz onu pazara götürmezsem bu pazar gelecek gibiyim =)
biri beni beşiktaştan alsın bende geliyim ne olur
Bebek'ten geçerken bir korna çalın da ben de takılayım konvoya... Şaka bir yana haftasonu lastik almaya gideceğim, büyük ihtimalle Cumartesi. Günler çakışmazsa gelmeyi çok isterim.
Forum kurtlandı yerinde duramıyor..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
serdar benim iş yatar :(
pazartesiye vizeler başlıyor program açıklandı
bide arabayı pazara götürecekmişim babam dedi
bi dahaki geziye inşallah
kartal uğurmumcu piknik alanı çok güzel göl kenarında deniz bisikleti filanda var hazır mangalda veriyorlar yakılmış bi günde bu tarafa bekliyorum =)
dönüş saati kaç olucak? ben ve bi motosikletçi arkadaşım daha var pazar akşamı işe gidicem. en geç akşam 18.00 da evde olup hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. siz kaçta dönüş yapacaksınız bellimi ? yoksa ortamın durumuna göremi dönüş yapacaksınız?
sabah saat 09,30 da bulusup 9,40 gibi hareket edeceğiz yani ortalama o saatlerde evinde olmuş olursunuz sanırım dönüşle ilgili bir şey düşünmedik işin aslı ama yaklaşık 6 saat gibi süre gezimizi tamamlamamıza yetecektir yok yetmez denirse eyer dönüş seferimizi farklı rotalara çizebilirz ama bu gezi 16,00 17,00 civarı dönüş yoluna çıkılmış olacaktır.
adem facebook aç adeem :D geziye katılacak olan veya katılma ihtimali olan kişiler bana özelden facebook profillerini atsınlar facebook da etkinlik açıcam.. evet dönüş saati kaç olucak bence çok durulmasın.. benimde gelme ihtimalim var eğer gelirsem fazla geçe kalamam..
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Konuyu dağıtmayın millet sonra ortalık karısıyor yavaş yavaş gelecek arkadaşlar belli olmaya başlıyor gelmeyecek olanlarda netleştirirse çok iyi olucak aslında
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)