Selam Aleyküm
Ben Zafer GÜLŞEN. 1974 ISPARTA doğumluyum. Forumunuza üye olmaya çalışırken zaten bu mail adresi sitemizde kayıtlı mesajı ile karşılaştım. Şifremi unuttum dedim ve mailime yeni şifrem geldi. Meğer 2009 da üye olmuşum zaten ama yazma fırsatım olmayınca unutmuşum . Girdim profilimi düzenleyip hemen bir tanışma mesajı yazmak istedim.
Arkadaşlar yaklaşık olarak 25 senedir motosiklet üzerindeyim. Harley tipi motosikletler hariç bir çoğuna bindim. Son 4-5 senedeki motosikletlerim BEVERLY 500 MAXİ SCOOTER, YAMAHA MAJESTY YP 400 , PİAGGİO EVO 400, SUZUKİ V STROM DL 1000, FZ 6 FAZER ve en son üstünden indiklerimden biride R1. R1 imi sattıktan sonra Majesty 400 aldım hemşehir içi hem dışı kullandım 8-9 aydır. Lakin son motorum fz 6 fazerden indikten sonra onu arar oldum. Bi arkadaşımda fz 1 fazer vardı. Kullanmıştım biraz. Hoşuma gitmişti..
Bu sebepten dolayı bugün yarın bir fz1 almak üzereyim. Dedim motosiklet nokta net e girip üye olayım. Yeni fikirler alayım. Bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşayım. Veee aranızdayım. 2012 yılında ART MOTO AKADEMİ den ileri düzey sürüş eğitimi aldım. Bu eğitimimin bana çok ama çok faydası oldu..
Neyse çok uzatmadan konuyu bitireyim. Nasip olursa forumlarda karşılaşır ve tecrübelerimizden faydalanırız inşallah. Sizlerle birlikte olmak güzel olacaktır eminim. Buraya kadar okuduysanız bile teşekkür ederim. Selam ve dua ile