Topkapı ve çevresi kimler var
Reklamlar
-
selam arkadaşlar yaz geldi artık hafif hafif kıpırdamalar başlıyor ben Fatih Mevlana kapıdan serdar bana yakın üyesi dostlarla tanışıp birlikte takılacak vakit geçirecek arkadaşlar varmı ya burada hatta yarın 3 arkadaş küçük istanbul turu ile sezonu açıyoruz katılmak ısteyen varsa özelden ulaşabilirsiniz ama buradaki maksatım yakın çevremdeki arkadaşları tanımak
Reklamlar
-
Fındıkzade var. Saat kaçta buluşma olacak o önemli...
-
-
merhaba. yakın deyince biraz göreceli oluyor, ben küçükçekmece (sefaköy) deyim. bilmem size göre yakın mıdır
gezi haftasonu olursa ben de memnuniyetle katılabilirim. herkese güvenli sürüşler
-
eeeliyeti aldıın heralde
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
eeeliyeti aldıın heralde
yok be nerde alıyon türkiyede öle hemen ehliyetmi veriyolar :9 yarın alacağım inşallah emniyetten ççıktıysa oda işin yaksa çık gel 13,00da merkezefendi mevlevihanesinin orada buluşup biryerlere gitmeyi planlıyoruz 4 kişiyız sende gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
bsongoz adlı üyeden alıntı
merhaba. yakın deyince biraz göreceli oluyor, ben küçükçekmece (sefaköy) deyim. bilmem size göre yakın mıdır
gezi haftasonu olursa ben de memnuniyetle katılabilirim. herkese güvenli sürüşler
hafta sonu gezinisini de düzenleyeceğiz de bu iki hafta ben hafta içi izinliyim yakın çevrede olanlarla bir kaç kişi buluşuruz diye yazdım 4 kişi olduk 30 31 marda haftasonu izinliyim ozaman birşeyler yaparsak sana ben özelden yazarım olurmu varsa fırsatın çok gel sende bugun
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
hafta sonu gezinisini de düzenleyeceğiz de bu iki hafta ben hafta içi izinliyim yakın çevrede olanlarla bir kaç kişi buluşuruz diye yazdım 4 kişi olduk 30 31 marda haftasonu izinliyim ozaman birşeyler yaparsak sana ben özelden yazarım olurmu varsa fırsatın çok gel sende bugun
gelmek isterdim ancak haftaiçi çalışıyorum maalesef. haftasonu organizasyonlarından birine inşallah.
-
mevlanakapıda illa cbr-250 tricolor görmüşsündür. ki tanışmamışızdır büyük ihtimalle ^^
-
flashdance adlı üyeden alıntı
mevlanakapıda illa cbr-250 tricolor görmüşsündür. ki tanışmamışızdır büyük ihtimalle ^^
tanışmamışızdır ama evimin önunden gecen cbr var bitane o sen olabilirsin belkide bim tarafında oturuyorum ben sen enrlerdesın yoksa ısın çık gel
-
bende murat kasabın karşısındayım. bu arada çık gel yapamıyoruz çalıştığımız için inş. tanışırız müsait oldugumuz bi zaman ;)
-
flashdance adlı üyeden alıntı
bende murat kasabın karşısındayım. bu arada çık gel yapamıyoruz çalıştığımız için inş. tanışırız müsait oldugumuz bi zaman ;)
valla çok memnun olurum tanışalım birlikte gezeriz gideriz bir yerlere baya kalabalıklaşıyoruz güzel valla sevdim bu işi ben murat kasabı nerede idi yav kasap market işine annem bakar ben direk sakatatcılarıbilirim de
-
benim işyeri bizim toptanda belgratkapı surların karşısı ordayım abdi ipekçinin gerisi el heykelinin ordayım. izinler iptal olmasa bende gelmek isterdim.hem tecrübe olurdu toplu gitme tecrübesi kazanırdım.birde pratik yapma açısından sizlerin kontrolünde test sürüşünü caddelerde devam ettirirdim.
-
gene yaparız sen dert etme yakınmışız izinli günlerimizde biz hep bir araya geliriz sende takılırsın sağdan sağdan gezeriz
-
bugun kü gezinti iyidi baya herkesi bekleriz
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
-
Benim evim çok yakın olmamasına rağmen işyerim Zeytinburnunda havalar biraz daha iyileşmeye başlasın buradan da duyuracağımızı gezilerimiz olacak. Sizin düzenlediklerinize de seve seve katılmayı isteriz.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
-
guzel bir gun oldu :D herkesi bekleriz :D
-
aynen cem herkesi bekleriz
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)