Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese merhaba!

REKLAM ALANI
    Dede. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan LF250-B
    Herkese iyi akşamlar, ben Gökhan. Uzun zamandır forumdaki güncel konuları ve aklıma takılan konuları takip ediyodum. 3 günlük KUBA Superlight 200 kullanıcısıyım, Üçerler Motor sağolsun mümkün olduğunca uzattılar teslimat işlemlerini. Özellikle bayiideyken elimden plakayı "ver takalım" diyerek almalarına rağmen plakayı takmadan motoru yollamaları ve haftasonu sebebiyle plakanın 2 gün sonra elime ulaşması harikaydı. Bu saatten sonra da Üçerler'den alışveriş yapacağımı sanmıyorum :D

Biraz kendimi tanıtayım; 20 yaşındayım, İstanbul/Beyoğlu'nda yaşıyorum, bilgisayar programcılığı okuyorum fakat hazırlığı yarım dönemde bitirip motorumu alabilmek için işe girdim. Şimdilik bu kadar, tekrardan herkese iyi akşamlar. Elimden geldiğince etkinliklere ve foruma katılmaya çalışıcam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 S 2013 / Pcx 2019
    Hoşgeldin kardeşim foruma. Motorun hayırlı uğurlu olsun.bir sene kadar superlight 150 kullandım. Ufak tefek sorunlar dışında ustaya gitmişliğim yoktur. Limitlerini öğrenmeye zorlamazsan uzun süre sorunsuz binersin.yan çanta, sisy bar ve korumalık taktır mutlaka. Tekrardan hayırlı olsun. Görüşmek üzere.

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Hos geldiniz hayirli olsun

Motosikleti
    Lifan LF250-B
    Yan çantalar ve koruma demiri standart donanımda vardı. Ben ekstradan arkaya sisibar ve çanta yaptırdım. Bu da fotoğrafı

serdar37100 bunu beğendi.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 S 2013 / Pcx 2019
    Ooo gayet güzel...

Motosikleti
    Lifan LF250-B
    Eyvallah hocam

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    valla çok güzel görünüüyor nazar değmesin allah belalardan kazalardan korusun tekrar hayırlı olsun

akanmf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    ya bu motora fuarda elli kere bindik arkadaşa alacaktık bundan sen almışsın güzel günlerde kullan kardeşim. çok şık bi motor. İnşallah nazara gelmessin yollarda. bi nazarlık as buna demedi deme

Motosikleti
    Lifan LF250-B
    O, fuarda bindiğiniz motor, bu motor :D Yengemden gelen nazar boncuğunu attım heybeye :D Ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)