Merhabalar arkadaslar.
Araniza yeni katiliyorum ve paylasimlarinizi, ozellikle gezi paylasimlariniz ilgi ile takip ediyorum.
Hemen kısaca kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boyum 185, kilom 107, yaş 25, Makine Mühendisiyim, 2008 B ehliyetim var, şu anda A2 almak üzereyim Nisan sınavına gireceğim. yaklaşık 110km lik bi antalya kemer arası scooter tecrübemden başka motor tecrübem yok.
En baştan şunu söylememde fayda var sanrım, başladığım bu yolun ucunda chopper aşkı var.
Bayağı bir zamandadır ilk motor seçimi yapmaya çalıştım. Sürekli değişti tercihler ve şu an mecidiyeköy kanuni servisindeki ustanın da tavsiyesiyle başlangıç olarak Kanuni GT 170 (veya GV 170) ile başlamayı düşüyorum. Ancak fuarı kaçırdığım için motorun bana fazla kücük gibi mi duracağını yoksa ideal mi duracağını kestiremiyorum. Usta bana tam olacağını söyledi. Şahsen orda bir Phantom gördüm ve gayet güzel geldi bana, ustanın söylediği de hemen hemen aynı olduğu ölçülerinin. Bana çok küçük olmaması, uygun olması yeterli. Amacım bir iki sene bu motoru kullanarak motor sistemine aşina olmak, çıkabilecek sorunları tecrübe etmek ve tabiiki daha büyük cc ye geçmeden önce trafik tecrübesi edinmek.
Ayrıca motoru almadan önce Yamaha nın seviye 1 eğitimine de katilacagim.
Umarım kısa zamanda kendimi geliştirip gezilerinizde size eslik edip tanışma fırsatı yakalarım.
Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi alabilirsem çok memnun olurum.