Aranıza yeni katıldım, ilk motorunu yeni almış biri olarak dumanım üstümdeyken katılmak istedim. Doğru tercih mi bilmem ama 2000 model bir gs500e ile 4 tekerden 2 tekere geçiş yaptım, dertleri de başladı tabi hemen..
Aranıza yeni katıldım, ilk motorunu yeni almış biri olarak dumanım üstümdeyken katılmak istedim. Doğru tercih mi bilmem ama 2000 model bir gs500e ile 4 tekerden 2 tekere geçiş yaptım, dertleri de başladı tabi hemen..
hoşgeldin arkadaşım
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
hoşgeldin
dün akşam itibariyle bende bilmem kaçıncı kez kararımı deiştirip,buseferde gs 500 alma hayallerine daldım. benimde ilk motorum olacak.
tecrübelerin bizim için önemli olacak.yüksek cc yle başlama konusunda kafalar biraz karışık.deneyimlerini paylaşırsan zamanla seviniriz
kutupayisi HOŞGELDİN'de
Nick Baya bi Farklı ama yinede değişik yani
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
hoş geldin dostum doğru adres
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin.,
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
hoşgeldin kutupayısı kardeşim
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)