herkese selamlar,
bir süredir üye olduğum ve sadece forum okuyarak (bir hayli) faydalandığım motosiklet.net'e ve buradaki herkese selam vermek istiyorum: selamlar saygılar efenim.
Ben Murat, İstanbul'dayım, işyerim Eminönü'nde ve Boğaziçi'nde bilg. müh. doktoraya devam ediyorum, biter inşallah.
öncelikle bana motor fikrini veren ve üşümekten burnum akana kadar motorun arkasında gezdiren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Motosiklet.net ekibine, katılımcılarına, forum yazarlarına ve okuyucularına da teşekkür ederim.
Uzun okumalardan ve fuar gezilerinden sonra sonunda ben de Keeway SuperLight150 almaya karar verdim (landcruiser ve supershadow'u bekledim ama SL daha uygun geldi). hatta ötv haberlerinden sonra direk gidip kapora vs. verip bu perşembe motorumu almak üzere işlemleri başlattım.
ilgili forum sayfalarından edindiğim bilgilere ışığında Bahçelievler Motovizyon'dan alıyorum motorumu, aldıktan sonra birsürü foto da ekleyeceğim. tabi koruma herşeyden önemli, güzel bi mont, kask, dizlik vs. de alıyorum. Motovizyondakilere de teşekkür; bilgi, taksit ve ödeme ile ilgil yardımcı oldular.
B ehliyetim var ama A2 yok, haziran döneminde almak için başvurular tamam evrak işleri de yakında biter, motoregitim.com'a da teşekkür.
Uzatmayayım; artık dilim döndüğünce ve bilgim dahilinde ben de forumlara birşeyler yazacağım. tekrar merhaba. saygı sevgi birlik beraberlik...