Yolun başından saygılarla...
Reklamlar
-
Merhabalar motosiklet.net üyeleri, geçtiğimiz haftasonu ilk motorsikletimi aldım. Açık konuşmak gerekirse ne deneyimim ne de ekipmanım vardı ama deli cesareti işte Artık ben de bir cbf 150 kullanıcısıyım. Buradaki paylaşımlarınızdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
Reklamlar
-
Hosgeldiniz kac tlye aldiniz kac model
-
hoşgeldiniz.yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
hayırlı uğurlu olsun allah bela kaza vermesin kayıt işlerini yaptınmı yapmadıysan sigorta fiyatlarını görünce kalp krizi geçirme sakına
-
Hayırlı olsun, ekipman şart en azından kask işini hallet, eldiveni de al kaliteli olandan, gerisini daha sonra da yapsan olur.
-
Merhaba yeniden; 3700 tl'ye aldım 2011 model, bir tanıdığımın kefil olduğu bir arkadaştan aldım, motordan çok anlamıyorum dediğim gibi ama iyi bakıldığı belli oluyordu motora, bakalım hayırlısı artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Çok teşekkür ederim, umarım hiçbirimiz kaza bela yaşamayız hiçbir zaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
serdar37100 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun allah bela kaza vermesin kayıt işlerini yaptınmı yapmadıysan sigorta fiyatlarını görünce kalp krizi geçirme sakına
Henüz motorun satışını da üzerime almadım ama sigortayı sanırım bir süre ertelemek zorunda kalacağım, zira pek bi birikmiş param yoktu, borç yiğitin kamçısı diyip çıktım yola, önce kendimi güvenceye almak için ekipmanları tamamlayıp kısmetse sonraya bırakacağım sigorta işini
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
bardaktan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, ekipman şart en azından kask işini hallet, eldiveni de al kaliteli olandan, gerisini daha sonra da yapsan olur.
Çok sağolasın, zaten kaskı ve eldiveni motoru almaya karar verdiğim ve arkadaşla anlaştığım zaman aldım. Başlangıç için ls2 ff351 kaskın yeterli olacağını düşündüm, 4 yıldız almış görünüyordu sharp testlerinden, eldiveni de şimdilik işimi görecek ucuz yollu bi tercihle hallettim. Ama şu iki gün içerisinde farkettim ki montsuz da olmuyor, ankaranın ayazı sadece kampüs içerisinde 50 km hızı geçmememe rağmen kesiyor baya baya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Bu arada arkadaşlar benim gibi yolun başında olan birisi için önerebileceğiniz bir mont var mıdır? Kask seçerken de baya sıkıntıya girmiştim nasıl bisey almak lazım diye, montta da yaşıyorum aynı kararsızlığı, şöyle 200-250 tl arası birşey arıyorum
-
Hayırlı olsun hoşgeldiniz
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
Hoş geldiniz hayırlı olsun
-
Hudson da uygun urunler var eldivende kampanya vardi yakinsaniz bir bakin yada wep sayfasindan bak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)