Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bi ben eksiktim :)

REKLAM ALANI
    sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin capo,MT İzmir grubunun toplantı ve gezilerine senide görmek isteriz.
    sevgi ve saygıyla kal..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım aramıza hoşgeldin
    Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
    Kan grubu listesine yazılmak için
    Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
    uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle

TUTKU YARATIR........................................... ......................
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

gunturkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ Baghira 660

baghira

Alıntı capo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar.Adım Zafer, İzmir Güzelyalı'da oturuyorum..motora honda cbr 125 ile başladım (evet bende o güzel resimlerine kandım) ve defi bela şeklinde 2 ay sonra elimden çıkardım.Şu anda mz baghira 125 enduro kullanıyorum.125 lik bi motora göre gayet güçlü ve tatminkar geldi ta ki 660 lık baghiraları görene kadar..şimdide bi tane 660 lık black panther istiyorum..Fakat bir problemim var..Şu anda bu motorlar türkiye ye gelmiyor ve yedek parça sıkıntısı çekiceğim sanırım..Biraz araştırmadan sonra bu motorlarda(baghira 660) yamaha tenere makinası kullanıldığını öğrendim..Acaba bu doğru mu??baghira hakkında bilgi verebilecek bir arkadaşım var mı? ve en son olarak benim av merakımda var yani aldığım motorla dağlara-taşlara rahatça çıkabilmeliyim (gerçi şu anda pek ala gidiyorum istediğim her yere ama makinayı büyütmek benim derdim) bana tavsiye edebileceğiniz enduro motor hangisidir?? şimdiden teşekkürler
    Merhabalar,
    Bende 2003 MZ Baghira 660 Black Panther var. Istedigin herseyi sorabilirsin...
    MZ Baghira 660

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaş 1 sdeneden fazla olmuş girmeyeli...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler