herkese selamlar ben konyadan mehmet aranıza yeni katıldım sürekli takipteyim gözüm üzerinizde
herkese selamlar ben konyadan mehmet aranıza yeni katıldım sürekli takipteyim gözüm üzerinizde
açıldı hocam açıldı.
hoşgeldin.
bu arada motosiklet.net
20
Hoşgeldin Nerden
yaş kaç
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
MONDİAL 125 lik şuanlık bu var ikinci el temiz ybr veya cbf arıyorum aklınızda olsun saygılar..
Şaban Ceran diye Yahut Ethem Ceran diye birini tanıyormusun peki
ANGARAJ
hoş geldin aramıza keyifli vakit geçirmen dileğiyle.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Abi Bende o tarafta oturuyorum birara tanışmayı isterim
Not : Benim Yaş :17 benim evde otogarın ilerisinde yazırda pisagor dershanelerinin orda
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
bilemiyorum açıkcası bir sürü ceran soy isimli soydaşımız var konya ve diğer iller olmak üzere.. bizim köy sarayönü çeşmelisebil konyalımı bu kişiler peki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
hoşbulduk comtan komutan gibi nickin var be kardeşim.. yabancı bir insana komutan söyletmeye çalış senin nickini söyler comtan saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
gonyalı1 kardeşim inşallah tanışırız elbelt bizim evde oraya yakın sayılır realde çalışıyorum bende saygılar görüşmek üzere..
evet bu kisilerde sarayonlu
tipki benim gibi
ANGARAJ
hoşgeldin mehmet
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hoşbulduk piyanist_irf teşekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
akrabamızdır ozaman bu akraba işleri derin devlet gibi hepsini tanımak mümkün değil ankaradamı yaşıyorsun.. bu kişiler konyadamı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)