Herkeze selam,
Uzun süredir forumu takip ediyorum.Uyelik bu gune kısmetmiş,
Soylemeden gecmiyim Hyosung gv 650 hastasıyım,
önceki motorum Kanuni idi,
Herkeze selam,
Uzun süredir forumu takip ediyorum.Uyelik bu gune kısmetmiş,
Soylemeden gecmiyim Hyosung gv 650 hastasıyım,
önceki motorum Kanuni idi,
Umarım en kısa zamada motor sahibi olup yapılan muhtesem gezilere katılma fırsatı yakalarım
hoşgeldinn...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin dostum bende bu gün gv250 hyosung aldım güzel makinalar inşallah sende gv650'ni en kısa zamanda alırsın
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
aramıza hoşgrldin
ayrıca musturaki senin motorunda hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin fuarda tanışmıştık
Hoşgeldin uçanlaz hastalığın geçmiş olmasın sevdiğin motorunla uçuşlar değil keyifli sürüşlerin olsun Musturaki motorun hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Hoşgeldin kardeş....Hyosung'un bende hastasıyım.UCANLAZ adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Hoşgeldin dostum
s.a merhaba arkadaşlar, bende yaniyim bir kaç gün oldu...
aslında tesadüfen rastladım bu siteye bir araştırma yaparken sokratında dediği gibi; '' Kainatta tesadüfe tesadüf etmek imkansızdır. '' şu anda bir motorum yok bir takım sorunlardan ötürü; yani bulursam kullanıyorum şimdilik ama bakalım şu zorlukları atlatır atlatmaz düşünüyorum bir tane... Benden dualarınızı esirgemezsiniz inş. aranızdan olmaktan memnunum umarım beni de aranıza kabul edersiniz, her ne kadar pasif kullanıcı olsam da.... Sağlıcakla kalın inş. iyi sürüşler kolay gelsin herkese...
beleşcilik yok kendi topic ini açreader_113 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
merhaba reender.MUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
bu arada, hayırlı olsun Musturaki, ben de fuarda gv250 aldim.bu hafta teslim alacağım.görüşelim konuşalım bi ara...
bu alemdekilerden mesaj almak büyük mutlulukmuş yaww
bugüne kadar hep forumları okudum hiç üye olmak aklıma gelmedi
sanırım sebebini nickimden anlarsınız)
Site yöneticilerinede kocaman teşekkürler gönderiyorum.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin dostum herkesin motoru hayırlı olsun herkese
hemşerim haş geldın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)