Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acemi Motorcu Ankaradan Selam

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E
    Merhaba, Ankara'dan yazıyorum, 31 yaşındayım. Yıllardır motosikletle ilgili bir merakım var, ehliyetimi 1,5 sene önce aldım. 3 ay öncede temel sürüş eğitimine başladım, kış olmasındna dolayı uzun sürdü ve geçen ay bitti. 1 aydır motor süremediğimden kafayı yemek üzereydim. pek sağlam bütce de bu ara bulunmadığından, bugün gittim Honda CB125E motorumu aldım. Aylardır ne planlar ne programlar yaptım, neredeyse her motosikleti aldım sattım beynimde. Ben böyle bir saplantı yaşamamıştım hiç. Her neyse sonunda aldım kurtuldum (pek sanmıyorum). Başka 2 siteye daha üye oldum bu zaman içinde ama özellikle bu sitedeki motosiklet inceleme başlıkları, diğer sitelerde olmadığından son nokta olarak buraya karar kıldım. İlerisi için planım varedero alıp turlara çıkmaksa da, fikirlerin hızlı değiştiği bir ortam bu
    Burada yazılarını okuduğum, bilgilerini tecrübelerini paylaşmış tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım bende zamanla bildiklerimi paylaşacak duruma gelirim. Aranıza hoşgeldim. Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    akanmf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    hoşgeldin yaştaşım yeni motorun hayırlı olsun. güzel günlerde kullan...
    marushin bunu beğendi.
    Teker böle patlatılır
    https://www.youtube.com/watch?v=M5E9ByVKYzg

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı marushin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Ankara'dan yazıyorum, 31 yaşındayım. Yıllardır motosikletle ilgili bir merakım var, ehliyetimi 1,5 sene önce aldım. 3 ay öncede temel sürüş eğitimine başladım, kış olmasındna dolayı uzun sürdü ve geçen ay bitti. 1 aydır motor süremediğimden kafayı yemek üzereydim. pek sağlam bütce de bu ara bulunmadığından, bugün gittim Honda CB125E motorumu aldım. Aylardır ne planlar ne programlar yaptım, neredeyse her motosikleti aldım sattım beynimde. Ben böyle bir saplantı yaşamamıştım hiç. Her neyse sonunda aldım kurtuldum (pek sanmıyorum). Başka 2 siteye daha üye oldum bu zaman içinde ama özellikle bu sitedeki motosiklet inceleme başlıkları, diğer sitelerde olmadığından son nokta olarak buraya karar kıldım. İlerisi için planım varedero alıp turlara çıkmaksa da, fikirlerin hızlı değiştiği bir ortam bu
    Burada yazılarını okuduğum, bilgilerini tecrübelerini paylaşmış tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım bende zamanla bildiklerimi paylaşacak duruma gelirim. Aranıza hoşgeldim. Teşekkürler.
    hocam öncelikle hoşgeldin,
    keşke ismini cismini belirtseydin de daha fazla yardımcı olabilseydik
    Biz ankaralı motosiklet kullanıcıları olarak,

Bu sayfada
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10125-%5Bankara-mt%5D-motosiklet-grubu-772.html#post2941317
    yazışıyoruz, gırgır şamata yapıp toplanıyor buluşuyor geziler yapıyor ve çokca da eğleniyoruz,
    sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız,
    sayfaya girin bir selam verin kendinizi tanıtın ve ortamın ne kadar sıcak olduğuna sizde şaşırın
    erro ve marushin bunu beğendiler.
    ANGARAJ

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hoşgeldin
    marushin bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    hoşgeldin üstad...yunus' un da dediği gibi bekleriz her zaman...
    marushin bunu beğendi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    aramıza hoşgeldiniz, sürekli ve katılımcı olmanız dileğiyle
    marushin bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Honda CB125E
    çok teşekkürler arkadaşlar. bundan sonra buradayız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)