Acemi Motorcu Ankaradan Selam
Reklamlar
-
Merhaba, Ankara'dan yazıyorum, 31 yaşındayım. Yıllardır motosikletle ilgili bir merakım var, ehliyetimi 1,5 sene önce aldım. 3 ay öncede temel sürüş eğitimine başladım, kış olmasındna dolayı uzun sürdü ve geçen ay bitti. 1 aydır motor süremediğimden kafayı yemek üzereydim. pek sağlam bütce de bu ara bulunmadığından, bugün gittim Honda CB125E motorumu aldım. Aylardır ne planlar ne programlar yaptım, neredeyse her motosikleti aldım sattım beynimde. Ben böyle bir saplantı yaşamamıştım hiç. Her neyse sonunda aldım kurtuldum (pek sanmıyorum). Başka 2 siteye daha üye oldum bu zaman içinde ama özellikle bu sitedeki motosiklet inceleme başlıkları, diğer sitelerde olmadığından son nokta olarak buraya karar kıldım. İlerisi için planım varedero alıp turlara çıkmaksa da, fikirlerin hızlı değiştiği bir ortam bu
Burada yazılarını okuduğum, bilgilerini tecrübelerini paylaşmış tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım bende zamanla bildiklerimi paylaşacak duruma gelirim. Aranıza hoşgeldim. Teşekkürler.
Reklamlar
-
hoşgeldin yaştaşım yeni motorun hayırlı olsun. güzel günlerde kullan...
Teker böle patlatılır
https://www.youtube.com/watch?v=M5E9ByVKYzg
-
marushin adlı üyeden alıntı
Merhaba, Ankara'dan yazıyorum, 31 yaşındayım. Yıllardır motosikletle ilgili bir merakım var, ehliyetimi 1,5 sene önce aldım. 3 ay öncede temel sürüş eğitimine başladım, kış olmasındna dolayı uzun sürdü ve geçen ay bitti. 1 aydır motor süremediğimden kafayı yemek üzereydim. pek sağlam bütce de bu ara bulunmadığından, bugün gittim Honda CB125E motorumu aldım. Aylardır ne planlar ne programlar yaptım, neredeyse her motosikleti aldım sattım beynimde. Ben böyle bir saplantı yaşamamıştım hiç. Her neyse sonunda aldım kurtuldum (pek sanmıyorum). Başka 2 siteye daha üye oldum bu zaman içinde ama özellikle bu sitedeki motosiklet inceleme başlıkları, diğer sitelerde olmadığından son nokta olarak buraya karar kıldım. İlerisi için planım varedero alıp turlara çıkmaksa da, fikirlerin hızlı değiştiği bir ortam bu
Burada yazılarını okuduğum, bilgilerini tecrübelerini paylaşmış tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım bende zamanla bildiklerimi paylaşacak duruma gelirim. Aranıza hoşgeldim. Teşekkürler.
hocam öncelikle hoşgeldin,
keşke ismini cismini belirtseydin de daha fazla yardımcı olabilseydik
Biz ankaralı motosiklet kullanıcıları olarak,
Bu sayfada
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10125-%5Bankara-mt%5D-motosiklet-grubu-772.html#post2941317
yazışıyoruz, gırgır şamata yapıp toplanıyor buluşuyor geziler yapıyor ve çokca da eğleniyoruz,
sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız,
sayfaya girin bir selam verin kendinizi tanıtın ve ortamın ne kadar sıcak olduğuna sizde şaşırın
ANGARAJ
-
Hoşgeldin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
hoşgeldin üstad...yunus' un da dediği gibi bekleriz her zaman...
-
-
çok teşekkürler arkadaşlar. bundan sonra buradayız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)