Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antalya'dan Merhaba

REKLAM ALANI

Selam arkadaslar. Herkese öncelikle iyi günler diliyorum. Aranıza Antalya sehrinden katılıyorum. İsmim Selahattin, meslek olarak, uçak mühendisiyim, ve 26 yaşındayım. Daha önceden üye olmustum siteye ama sonra hiç konu acmadan kullanmadan siteyi bosladım. Simdi kararlı bir sekilde geri dondum kendimi tanıtıp sizlerle birseyler paylasıp sizlerden yardım almak istiyorum. Adrenalin, spor ve hız tutkunu bir insanım. Eski araclarım hep kabrio spor otomobillerdi. Hepsini sattım farklı birseyler arıyorum derken iş yerimdeki bir arkadas kanıma girdi ve simdi iyice motor sevdası sardı. Son 1 haftadır 250cc ve 600 cc lik motorlara bakmaya basladım.

Ancak bir sorunum var, ben 250 cc alıp sonra degistir 600 cc ye gec yapamam. Hem maddiyattan hem de zamandan ötürü ve aileden ötürü. Cok yazı okudum sitede 600cc den baslamak olumdur vs vs. diye katılıyorum ama baskada carem yok . 250cc alırsam 250 cclik motorla kalırım. 600 e yukseltemem. O yuzden motoru kullanıp bilen tecrube eden arakdaslardan yardım istiyorum, 600cc lik bir motorla baslamanın yavas yavas birinden özel ders alarak vs alısmanın hiç mi caresi yok? Ve böyle birsey uygunsa hangi marka ve modeli önerirsiniz? Benim gonlumden yamaha R6s geciyor ama aklım suzuki gsx-r 600 diyor. Sizler neler dersiniz ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Motosiklet şehrindesin

Alıntı just4techno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet şehrindesin
    Öyle dostum ama 1 tane motorcu tanıdık yok yol gosterecek O yüzden yardımlarınızı bekliyorum (=

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)