Ömür kardeş hoş geldin. Foruma ve motorcu arkadaşlara çok katkınız olacak inşallah.
Ömür kardeş hoş geldin. Foruma ve motorcu arkadaşlara çok katkınız olacak inşallah.
Yüksel Motor dimi....
Ayrıca taşınma yerine tanışma olacaktı sanırım...
İlk baktığımda daha dün burdaydı nereye taşınıyor dedim .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hosgeldiniz Ömür Bey,
yeriniz tam olarak dis hastanesinin neresinde?
Firsat bulursam bir kac isim icin gelebilirim.
Hoşgeldin usta.Mt de böyle ustaları görmekten mutluluk duyarız.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ömür usta dükkanın açıksa, ziyarete geliyorum. Çay ısmarlarmısın yoksa çay içip geleyim.
Orhan KÖNİ
bugün sizler için sırdaş motoru ziyarete gittim çok efendi kalender arkadaşlar birkaçta resim çektim sizlerle paylaşmak istedim
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Orhan KÖNİ
ömürsır bey,
Merhaba
Sizler gibi deneyimli ustaların bizleri bilinçlendirmek ve tecrübelerini paylaşması bir motosiklet tutkunu olarak beni çok mutlu etti size canı gonülden teşekkür eder, internet ve cep tl kanalı ile sizi sürekli rahatsız edeceğimi ve anlayısını şimdide rica ederim.
Ben sorunsuz 10 numara (belki zor ama) Cbr 600 f arıyorum bu arada ilanları kontrol ederken aşağıdaki ilan dikkatimi cekti bu motor hakkında görüş ve var ise tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14839200/detay
Hoş geldin ustam bende formda yeniyim başım sıkışınca sorarım sana suallerimi
Merhaba arkadaslar
Kaza yapmistim konusunu da acmistim, o gunden beri yatiyor motor.. yetkili servis parca degisecek falan bir ton ivir zivir soylediler ama yaptirmadim..
motoru Bugun tavsiye uzerine buldugum Ömür Ustaya goturdum, (adresini ararken telefonunu da buradan bulmustum) bir kac saat icinde tamirini yapip teslim etti sagolsun.. Gunlerdir yatiyordu motor, servisin parca dayatmasi yuzunden. illa ki parca degismesi lazim diyerek yokus yukari dikiyorlar insani. Bir kac resim cektim ama telefondan yazdigim icin ekleyemedim maalesef. Kendisini tavsiye ediyorum hem mutevazi birisi hemde hizli teslim etti, istanbul yakacikta yeri, kaliteli is yapan usta arayanlarin ugramasinda fayda var.
İçeriği okuyup başlığı tekrar okuyunca sana motorumu getirme isteğimi kaybettim.
4000, 4500 temiz ikinci el tvs 150 bulabilirmiyim
2013 ten 2018 e atlayıpta konuya olduğu gibi devam etmek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)