Selam ben Tekırdag dan enduro dan ınıp konfora gectım 2013 x max ımı yenı aldım bu cumartesı gelıyor....selamlar...cıvardakı arkadaslar gezılerden haberdar edın)
Selam ben Tekırdag dan enduro dan ınıp konfora gectım 2013 x max ımı yenı aldım bu cumartesı gelıyor....selamlar...cıvardakı arkadaslar gezılerden haberdar edın)
hoşgeldin
ama herkez der ki bir gün herkez enduro cu olacak sen neden enduro yu sattın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
selam ..son zamanlarda uzun yol yapmaya baslamıstım ve bılırsın acayıp rahatsız olmaya basladım.. eh bırazda rahat gezelım dedım ...tabı artcımında etkısı oldu)
xmax iyi bir tercih,bir arkadaşımın xmax ı vardı neredeyse Ülkenin yarısını birlikte dolaştık sorunsuz ve konforlu
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
abi bende xcity alacaktım ama daha yaşımız genç yolda böyle hareketsiz gitmek beni iyice hantallaştırır
o yüzden 250 veya 400 enduro
250 commuter naked bakınıyorum
ama yok gibi ybr 125 e devam edeceğiz sanırım bu gidişle piyasa onu gösteriyor
Uzun yolda scooter dahami rahattir ? Benim biraz kafam karisti , sanki scooter daha rahatsiz gibi geliyordu hep bana
"Nasıl ki insan bedeni %90 sudan ibarettir, motosiklet sürücülüğü de % 90 bakıştır."
performanslı bır scoter hele yamaha x max 250 olunca kesınlıkle rahat olacagını dusunuyorum ..bu cumartesı hava ıyı olursa tekırdagda denıyecegım ..ama endurodan sonra kesın rahat olacagını dusunuyorum bayagı arastırdım ıyı bır tercıh yaptıgımı dusunuyorum ...hayırlı olur ınsallah kazasız belasız bınsın herkes mtorcuklarına...))
hoşgeldiniz..sefalar getirdiniz..
yebete ne demektir?
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Tesekkurler hosbulduk)) soylemesı kolay anlamsız bır kelıme :
isim kısaltması sanmıştım da..o bakımdan...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Eyvallah ...bende ısım yazdım baska sey yazdım kabul etmedı sonra bunu yazıverdım....
F54 slm. bende Honda CBF 250 var. 4825 km. de. sıfır ayarında. düşünürsen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hatasiz-honda-cbf-250-112453193/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Pardon arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. selam vermeden muhabbete katıldım... acemi bir motor sevdalısıyım...
nasil bisey, ne renk , aksesuar varmi, baslik acmissin bi tanede resim koysaydin,
Hoş geldiniz , keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Yazın bodrumdaydım, orada sürekli duran kimin olduğunu bilmediğim bi xmax vardı. Her geçmeye, gözümü alamazdım. Bakışırdık öyle gizli gizli
Param olsa, hemen bir tane alırım. Güzel motosiklet.
Hayırlı uğurlu olsun Tabi resimsiz olmuyor böyle.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)