Başlıkta belirttiğim gibi Annabelli ben,
Aranıza motoshow fuar organizasyonu sonrası Tropical cafe deki buluşmanıza gelerek dahil olmuş oldum. Öncelikle belirtmem gerekirse aranıza yeni dahil olsamda herkesin samimi tavrı kendimi çok iyi hissettirdi.Merak edenler olursa o gece çekilen fotoğraflarda masanın en başındayım ( tabir doğruysa başköşede ellerini koğuşturmuş olarak oturan hatun kişi ).
Sözü fazla uzatmadan kısaca kendimi tanıtayım:
Gerçek ismim Türkan, Uluslararası bir gıda firmasında orta düzey yönetici olarak çalışıyorum. Tmf' de hakem olarak görev yapıyorum.Motor tutkum 4 yıl önce bir arkadaşımın arkasında artçı olarak katıldığım bir doğa gezisinde rüzgarın yüzümü okşadığı o gün başladı ve her geçen gün çoğalarak büyümekte.
Henüz kendime ait bir motorum yok ama, inşallah 20 güne kadar Honda CBF 250 cc sahiibi olacağım.
Aslında siteye daha önce kullandığım nick'im ' blackwomen ' olarak geleceğimi söylemiştim, fakat yanlış anlaşılmamak adına en sevdiğim yazarlardan Edgar Allen Poe'nun şiir kahramanı ANNABELLİ olarak geldim.
Özel zevlerim arasında hıza dayalı tüm sporlar ( motor, otomobil, v.s ), yamaç paraşütü, tracking, sinema, müzik,edebiyat, ilgi alanımdaki festival organizasyonları, sosyal politika, psikoloji, teselli felsefesi ve şarap var.
Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.
Rüzgarlı güzel günler hepimize,Annabelli ben