Hoşgeldin..
Hoşgeldin..
hoşşşş geldinnnnnnn
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hoşgeldin anabel kankimin arkadaşı benimde arkadaşım bu arada kankim Yusuf PEHLİVAN
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hoşgeldin
Maksimum karakter sayısına yükseltmem gerekiyormuş (allahallah)
Hoşgeldin. Bende aynı resimdeki senin yanında duran yeşilli tombalağım.
Günaydınnnn arkadaşlar,
Sabah ekranı açtığımda gördüklerim karşısında biraz şaşırdım fakat çok mutlu oldum. Tam 4 sayfa hoşgeldin msj.ı okumak çok keyif vericiydi.Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi isterdim. Evet hoşbuldum hepinizi, sitenin sn. detaycısı cbr1000rr olsa gerek, Nickimi Annabel lee olarak düzelteceğim bilgine,
Ayrıca sn. zühtü paşa, ben kararsız değilim sadece biraz fazla seçiciyim o kadar, ama siz öyle diyosanız vardır elbet bir bildiğiniz.
Sevgili kılıçbalığı, resimler için ayrıca teşekkürler, resimleri bana nasıl yollayabileceğinizi sormuşsunuz, iş yoğunluğu nedeniyle msn kullanmıyorum, en doğrusu bana onları e-mail adresime yollamanız olur, ( turkan_ergin@yahoo.com ) şimdiden teşekkürler,
Ahhhh birde yardımseverliğimle ilgili bir övgü vardı, ne demek arkadaşlar, önemli olan kötü gün dostu olabilmektir. Bunu söylemeden geçemiycem şimdi: hazır yeri gelmişken, benim en çok övündüğüm özelliğim hiç kimseyi yolda bırakmam, iett otobüs durağı olabilir, taksi durağı olabilir ama yarıyolda aslaaaa
herkese sevgiler
Selam sonradan aklıma geldi burdan da kopyalayabilirsin kendine iyi bak.yardım severliğin için yine teşekkürlerannabelli adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
aramıza hoş geldin, mt. izmir gurubundan selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bir keresinde beni, gecenin bi vaktinde tarlanın kenarında bırakmıştın ama.Türkan adlı üyeden alıntı
köpekler saldırmıştı çok korkmuştum...
sobeee...
hoşgeldin Türkan.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hoşgeldin ( bir motor delisi daha katlanarak mı coğalıyoruz ne)
bende aranıza katılalı bir hafta oldu ilk organizasyonda bende sizlerle tanışırım umarım
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)