Ben de annenin memletindenim Tokat Hoş geldin aramıza Ahmet..
Yazdığınız kelimeyi Sarajevo'dakilere bile sordum onlar bile bilemedi Meğer hırvatçaymış
Çok teşekkür ederim hoşbulduk. Kosova'ya 2 ay evvel gittiydim. Orada o kadar yedim ki bir süre tövbeliyim
Allah razı olsun teşekkür ederim. Sizede..
hoşbulduk gitmediyseniz kesin gidin. Pilevle'Yİ Hiç görmedim ama görünce orayı da çok beğenirim
Fiyatlar çok uygunmuş Zaten sırt çalışmayı seviyorum yelken'de de sırt kası istiyor sanırım.
Öneri için teşekkür ederim. Bir ihtimal'de eğitimle beraber ehliyet almak var ama bakalım..
Mehmet hocam ben de en çok cezasından korkuyorum zaten. 1000 lira civarı cezası varmış ehliyet parası nerden baksan..
Turhal'a eskiden her sene giderdik. Memleket özlemini öyle dindirirdik. Şimdi ben Bosna'ya gidiyorum. Annemler evde oturuyor. Hoşbulduk
Hoşgeldin.Benim de anne tarafım Yeni Pazar(Novi Pazar)lı Boşnak.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Aggressive paten, inline paten. Istanbul besiktas meydaninda paten kayariz bizde bekleriz windsurf de guzeldir ve cok basittir oda altrrnatif olabilir.
Bu senede novi pazar'a gidemedim. Ama Fenerbahçe formamı giyip gideceğim. Sancak'lı 2-3 arkadaşım var. Adamlar 22 yaşında ve 2si evli
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Bu senede novi pazar'a gidemedim. Ama Fenerbahçe formamı giyip gideceğim. Sancak'lı 2-3 arkadaşım var. Adamlar 22 yaşında ve 2si evli
Belki de Yeşilay dergisi mart sayısında Beşiktaş'ın patencilerini tanıtma fırsatımız olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)