Dostum, hoşgeldin...
Kazasız belasız şimdiden güzel günlerde tekerlerin düz bassın....
Selamlar, Saygılar....
Dostum, hoşgeldin...
Kazasız belasız şimdiden güzel günlerde tekerlerin düz bassın....
Selamlar, Saygılar....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
arkadaşım hoş geldin.Benim işyerim de Hürriyet mahallesinde.
hoşgeldin aramıza...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hepiniz saolun ya ama ufak bi sorun var ötv yasası bugün gazete de falan yayınlandımı?[yürürlüğe girdimi] acaba bilen varmı boşu boşuna 350 ytl vermek istemiorum 1 gün yüzünden ya...bundan sonraki gezilerde falan bnde aranızda olmaktan büyük keyf alcam
paradise_18
HOŞGELDİN.......
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Aramıza Hoşgeldin
Motorsiklete ehliyetsiz ve korumasız kesinlikle binmiyelim. Kurallara uyalım.
aramıza hoşgeldinn..kazasız günler dilerimm
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel ginlerde kullan gezilerde görüşürüzparadise_18 adlı üyeden alıntı
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
ya arkadaşlar bi sorun çıktı o motoru alamıyorum,bana bi fikir verebilirmisiniz 4 milyar civarı taksitle ne alabilirim bildiğiniz model varmı ama chopper veya cross istemiorum
dostum hoş geldin cruiserden şaşma
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
hoşgeldin!!!....
racing istiyorsan cbr125 alabilirsin sanırım (0 biraz zor olabilir ama 2. el rahat bulursun)
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşgeldin arkadaşım hayırlısını dile inşallah güle güle kullanırsın.
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
ya istanbulda zealsun bayiyle konuştum 200gs yi trakya da bi bayide varmış istersen getiiririm dedi ama fiyatı 3250 eski fiattan olur dedi yarın gidip konuşcam bakalım kısmetse alırım
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar dün akşam kaisar 150 cc racing imi teslim aldım resimlerinide koycam kısa süre sonra aynı motor bayinin kendisinde de varmış lastik modifiyesi yapcak güzel durursa bnde yapmayı düşünüyorum (arka lastik öne arkayada 130 luk bi lastik)motorun rölantisini yükselttiler bi süre böle kullanmam gerekiyomuş şu anda daha tam olarak alışamadım (ilk kez debriyajlı kullanıyorum )gözlemlerimi ilerde yazıcam
Hoşgeldin Dostum Kazasiz Belesiz Gunler Dilerim
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)