New York'tan herkese selam
Reklamlar
-
Bu 2012 yazindan itibaren, Honda cb750 k8 kullanicisiyim. Yasim 23, ogrenci ve calisanim. New York'da ikamet etmekteyim.
TR'deki motosiklet camiasina cok hakim degilim, ileride donus yaptigimda sudan cikmis balik gibi olmayayim diye buradayim
Herkese keyifli surusler..
Cagri
Reklamlar
-
Hoşgeldin gurbetçi Hoş bir kare..
-
Hoşgeldin Çağrı herkes burdan takipte doğru yerdesin
-
-
Anam anam anam o ne guzelliktir oyle. Ben o motoru cumartesi ogle uzeri yikamaya baslar pazar ogleden sonraya kadar cilalarim. Sonra binmeye kiyamaz pazartesi ise arabayla giderimmmm..
Maalesef bu retro modellerden cok yok buralarda degerini bilin.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Adamlarda para sıkıntısı yok ya zevk zevk, yeni modellerde neymiş motosiklet dediğin böyle olur
-
Ucuza böyle efsane motorlara binebilmenin tadını çıkar doya doya , buraya döndüğünde çok arayacaksın
-
dostum Newyorkta yaşıyorsan türkiyedeki motosiklet camiasına hakim olma zaten. biz burda commuterlara binip motosikletle gezdiğimizi sanıyoruz. halen 125 cc commuter cup tarzı çin motorları birbirinle mukayese edip hangisi 5-10 km daha hızlı gidior onu tartışıyoruz. burada iyi bir motor alsan bile lan oğlum o motora o para verilirmi, çok yakar o motor, onu alacağına şundan alsaydın falan derler. newyorktaki hayatın umarım uzun sürer ))
-
hoşgeldin kardeşim....newyork tada bi kapımız oldu artık...keşke motora atlayıp yanına gelebilseydik...
-
hosgeldin, aslinda bitane gurbetciler basligida olsa guzel olur =)
-
Hos bulduk arkadaslar. Cilesiyle, rezilligiyle, imkansizliklariyla yine de Istanbul gibi guzel bir sehirde motosiklet kullanmak guzel bir sey. NY'daki motosiklet kulturu ve imkanlarin coklugu tabiiki ayri bir olay.
-
adasim hos geldin. bende cindeyim
-
Kardeş hoşgeldin.. Bir gün dönersem diye motorunu parçalayıp yavaş yavaş memlekete getir.. Bol yedek parça stokla.. Nerde böyle güzel CB ler ülkemde :(
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
-
Hos bulduk...
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Kardeş hoşgeldin.. Bir gün dönersem diye motorunu parçalayıp yavaş yavaş memlekete getir.. Bol yedek parça stokla.. Nerde böyle güzel CB ler ülkemde :(
Dogru soylediniz. Seneye bu ise girisecegim zaten eger duzgun mantikli butcede bir cafe racer'a uygun motor edinemezsem TR'de. Bu permih haklari noldu gerci kalkti falan diyorlar arastirmadim daha bakalim, hala devam ediyorsa o sekilde parcalamadan getirtirim moto guzzi le mans vs. dusundugum araclari.
-
Yerinde olsam hiç gelmem Türkiye'ye
Gelip ne yapacaksın ?
İşini yerini yurdunu ayarla buralara sadece gezmeye tozmaya gelirsin.
Bu kadar ötv 'nin olduğu, mtv 'nin ....vergisinin olduğu, vergi üzerinden vergi alındığı, benzin parasının yanına yaklaşılamadığı vs vs vs başka bir ülke daha var mı ?
Macera dolu amerika. Koy ver gitsin. :D
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
sazaver adlı üyeden alıntı
Hos bulduk...
Dogru soylediniz. Seneye bu ise girisecegim zaten eger duzgun mantikli butcede bir cafe racer'a uygun motor edinemezsem TR'de. Bu permih haklari noldu gerci kalkti falan diyorlar arastirmadim daha bakalim, hala devam ediyorsa o sekilde parcalamadan getirtirim moto guzzi le mans vs. dusundugum araclari.
onunla ilgili bir düzenleme, sanırsam henüz yapılmadı.. Lakin gene de araştırmak gerek.. Ben senin yerinde olsam CB750 yi getirirdim.. Efsanedir o efsane
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Hoşgeldin.Hemde Orjinal.Gerçekten güzel bir klasik.Vergilerini vermek kaydıyla yanında getirebilirsin.%18 kdv + %40 ötv(ara ara değiştiğinden kesin rakam nedir bilmiyorum)
-
CB750 gelir zaten, onda degisiklik yok. Klasik arac sinifinda da getirme imkani var klasik otomobillerde yaklasik %150-156 gibi bir total vergi var, motosikletler icin durum nedir bilmiyorum. Neyse, zaman yaklasinca gorecegiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)