AHH ÖTV AHH ER6N HAyırlı olsun abi
AHH ÖTV AHH ER6N HAyırlı olsun abi
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
er6'nın zatedilmeyecek bir yanı yok. hem baksana kawali eğitimi ciddi yapmış, bence hiç problem yaşamaz. İngiltere'de yeni başlayanlara tavsiye eilen bir motor. (Şimdi kimse İngiltere'de yeni başlayanlar 125cc'den başlamak zorunda demeden önce söyliyeyim: FastTrack diye bir alternatif ehliyet alma yöntremi var, cc limiti yok)seflek adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin dostum benden 1 yaş büyüksün ve bende yılbaşında ilk motorumu aldım
demekki insan yaşlandıkca daha hızlı yaşamak istiyor
hoş geldin abicim. hep bu kezenlerin yüzünden oluyo ne oluyosa zaten
As technician As Possible
Hayırlı olsun... KAWALIM ! Rüzgarın bol olsun...
Motosikletin hayırlı olsun Kawalim kardeş.(Ben de buralarda kendimi yalınız sanıyordum.Allaha şükür ,değilmişim. )Ben 44 ten(geçen yıl emekli olduktan)sonra ilk sayılabilecek 250 lik çinli'mi aldım.Bu gün er6n ile er6f arasında kaldım.''Motosikletimi hangisi ile değişsem?''diye.Bu iki motosikleti tanıyan arkadaşlar,ne dersiniz?
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
valla hayılrı olsun bu yasta buna cesaret edıbılmene sevındım boyle gıderse benımde motor almam 40 ımı bulacak ( daha 24 yasındayım :D )
Tc
abi motorun hayırlı olsun
ötv yede lanet olsun.
yaw nedir herşeyi çok pahalıyo alıyoruz.cok mu zengin ülkeyiz böle.
kawasaki gösterdiğin sitede 6299 $ bizde bilmiyorum kimbilir nekadardır
sony psp nin yurdışı fiatını 200$ a düşürdü. bizde dahada 400$ civarı. diyeceksiniz ne alakada adam akıllı herkesden vergi alsınlarda bizde bu nimetlerden gercek fiyatlarından yararlanabilelim.
dimi bankacı abicim
Merhaba, hayırlı olsun.
Bende Er6f almayı düşünüyorum yakın zamanda. Motor hakkındaki görüşleriniz nedir? Hızlanma, rahatlık, yol tutuş vs... veya size tavsiye eden uzman kişilerin görüşleri nelerdi?
teşekkür ederim
...Laan-Tisss... R-KilleR
Sevgili cwunch motorun en önemli özelliği hakimiyet ve yol tutuş. İhtiyacın olduğu anda aniden ivmelenebiliyor, hatta biraz dikkatli olmak lazım, çünkü kendini geride bulman mümkün. Hızlanma ise çok seri, tabi motor rodajda olduğu için bu konuda çok fazla bir bilgi henüz edinemedim. Beni etkileyen en önemli özelliği ise sıkışık trafikte çok kıvrak, yani motokurye olsan bundan iyi motor olmaz derecesinde. Umarım yardımcı olmuştur. Svg.
yaşın bi önemi yok kalan zamanı değerlendir bence dolu dolu yaşa abicimm..makine hayırlı olsun iyi sürüşlerr....
Teşekkürler tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız günler diliyorum...
Bu arada motor hakkında sürekli bizi bilgilendirirseniz sevinirim...
...Laan-Tisss... R-KilleR
selamlar,
ben de bu temmuzda er6f aldım, benim de ilk motorumdu, 10bin km yol yaptım, şahsen ben çok seviyorum motorumu, allah kimseye kaza bela vermesin, iyi eğlenceler.
Hoşgeldin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abicim aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah darısı başımıza
kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)