Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ben geldiiim

REKLAM ALANI
    akanmf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    Merhaba arkadaşlar.
    İsmim Mehmet Fatih, Bende çok önceden kaydoldum ama yazmak bugüne nasipmiş. İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum. Bilgisayar muhendisyim, bi bankanın bilgi işleminde yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. GT250r' ım var. Nasip olursa fuardan sonra birazcık büyütcem motorumu. Böyle işte.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    hoş geldin dostum bende bankadayım belki aynı bankayızdır
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    hoşgeldin

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    hoşgeldin sefa geldin
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Motosikleti
    Yamaha R1
    teşekkürler arkadaşlar. Mustafa aynı bankada olmamız zor ihtimal benim banka küçük banka alternatif bank. Kendi yağımızda kavruluyoruz işte
    Bu sitede başka şehirlerdende elemanlar olması güzel ya. Olurda uzaklara gidersek çay ısmarlayacak bi adam olsun demi

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı akanmf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler arkadaşlar. Mustafa aynı bankada olmamız zor ihtimal benim banka küçük banka alternatif bank. Kendi yağımızda kavruluyoruz işte
    Bu sitede başka şehirlerdende elemanlar olması güzel ya. Olurda uzaklara gidersek çay ısmarlayacak bi adam olsun demi
    hımm doğru değiliz çay neymiş nesgayfe kurban olsun

Motosikleti
    Yamaha R1
    yazdım kenara nesgayfemi... olurda yolun buralara düşerse eğitimdi oydu buydu haber edersin bende sana bi nargile ayarlarım boğaza karşı tüttürürüz beraber

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hoş geldin meslektaşım
    bankacı değilim ama sektör bilişim

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı akanmf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdım kenara nesgayfemi... olurda yolun buralara düşerse eğitimdi oydu buydu haber edersin bende sana bi nargile ayarlarım boğaza karşı tüttürürüz beraber
    tüh be abi valla daha geçtiğimiz gün taksimde 3 gün eğitim için geldim valla gez gez ayaklarıma kara sular indi tanışsaydık cidden arardım ama bi eğitimim daha var tarihi belli değil inşallah uğrarım yanına

Motosikleti
    Yamaha R1
    hoşbulduk sevgili meslektaşım

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hocam benim de bir sonraki motorum ya gt250r olur ya da cbr 250
    memnun musun motorundan?

Motosikleti
    Yamaha R1
    Abi bende alırken ikisinin arasında kaldım. Fuarda ikisinide inceledim. Ben 80 kilo 178 boyundayım. Ön tekerleğininde tek disk olması ufak cüsseli olması ve sürüş pozisyonunun dik olması nedeniyle ben bindiğimde altımda pizzacı motoru gibi durdu. Bu yüzden ben gt250R aldım. 6400 km oldu, bir kere bile sorun yaşamadım. Ben bakımlarını aksatmıyorum, her 1000 km de bir ustaya gidip 15 tl ustanın cebine koyuyorum, ben motoruma iyi bakıyorum oda bana Performansından filan memnunum. İşe motorumla gidip geliyorum. Arkadaşlar filan habire resim çekilip duruyorlar.Dikkat çeken bi motor. Birde bu motorun sürüş pozisyonuna alıştımı başka motorlarda rahat edemiyosun arkadaşın cbr250 sine biniyorum dik oturuyosun, hiç racing motor tadı alamıyosun. Oysa cbr a ilk bindiğimde çok sevmiştim

Sana önerim fuarda git iki motorada bin. Arkadaşına söyle yandan resmini çeksin. Kendini motor üstünde bi gör. Eğer cüssen benim gibiyse GT20R ın fotoğrafını görünce kararın netleşecektir zaten. Ama daha ufak cüsseliysen CBR senin için çok daha uygun olacak.

Bu arada olurda almaya niyetin olursa bende bu sezon yükseltecem motorumu. İşe motorla gittiğimden henüz satışa koymadım ama şubat ayında satışa çıkarcam fuarda büyütcem inşallah

Başka merak ettiğim olursa yazabilirsin. Hatta fırsat bulursam seni ziyarete gelebilirim havalar yağışsız yollar kuru olursa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler