Merhabalar,
Birkaç aylık motosiklet kullanıcısıyım. Honda XL 200 aldım, 4 Ağustos'ta. Aynı gün hayatımda ilk kez motosiklet kullandım. Daha doğrusu kullanmayı denedim. Ertesi gün tek başıma ilerleyebiliyordum.
Bertolluci'nin 68 - 69 Parisi'nde geçen bi filmini izledim ve Mobilet almaya karar verdim. "Bööle takım elbise giydiim günlerde filan komik ama keyifli olur." diye aklımdan geçirdim. Soora baktım biraz param var bikaç milyarlık bi makine alayım dedim. Soora her geçen gün gaza gelerek şartlarımı zortlata zorlaya XL 200'de karar kıldım.
4 yıllık otomobil & motorsporları hakemiyim, hem de bizim tabirimizle başgözetmenlik filan yapan başhakem düzeyinde bi hakemim ama; hız hiç bi zaman hayatımın merkezinde olmadı. Ne motosikletten, ne de otomobilden anlarım. Otomobil ehliyetimi de bu yazın başında aldım ama pratiğim hala çok zayıf. Bi anda motosiklet almaya karar verdim ve aldım. İyi ki o filmi izlemişim, iyi ki aklıma geleni yapmışım.
Halkla İlişkiler ve Reklam Ajansı'nda çalışıyorum. Proje Koordinatörü pozisyonundayım. İstanbul Üniv. İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler & Reklamcılık mezunuyum.
Hollywood dışı alternatif sinema ve fotoğraf çekmek en keyif aldığım meşkalelerim. Tabii bi de gezmeyi, keşfetmeyi sevdiğim söylenebilir. 8 yıldır fotoğraf çekiyorum. Arada bu işten bikaç kez para da kazandım, geneli amatör ruhla tabii. Nikon F 801 S makinem vardı, çalındı; şu anki makinem Canon EOS 500.
Beklentiler malum. Sosyalleşmek, birlikte motosiklet gezileri yapmak...vs.
slm & syg & svg
Önder Yılman