Herkese merhaba. Sakarya / Serdivan'dayım, öğrenci olduğumdan biraz fakirim ve bu yüzden hala motorum yok ama plana göre mart ayı gibi hedefime ulaşacağım. Camel Soft 9 lira olmuşken bu uğurda sigarayı bırakmaya da karar verdim. :D
Herkese merhaba. Sakarya / Serdivan'dayım, öğrenci olduğumdan biraz fakirim ve bu yüzden hala motorum yok ama plana göre mart ayı gibi hedefime ulaşacağım. Camel Soft 9 lira olmuşken bu uğurda sigarayı bırakmaya da karar verdim. :D
Hoşgeldin dostum inşalllah hayallerine ulaşırsın.
Bu arada camel içecegine
Lark,Viceroy,Pallmal var bunları iç :D
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Hoşgeldin hemşerim.. Keşke biraz daha erken bırakmış olsaydın sigarayı. Şimdiye bi motor sahibi olabilirdin mesela
keyifli forumlar.
"CaRPe DieM"
aleyküm selam kardeş.. hoşgeldin
sigara konusunu hiç hatırlatma bile
7 senedir sigara içiyorum şöyle bi hesaplayayım dedim.. -en dandik sigaradan 5 liradan hesaplarsak- ;
7x365x5= 12775
ühh be... Bu paraya güzel makineler var
Umarım bırakabilirsin...
hoşgeldin keyifli forumlar
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Hoşbulduk. Bugün gittim 9 tl'ye camel almaktansa 5 tl'ye adıyaman tütünü aldım. :D Hayırlısı bakalım, umarım kısa zamanda yeterli tasarrufu yapabilirim.
hoşgeldin NuKKe... 2013 de aldığın kararlar umarım gerçekleşir ve motoruna kavuşursun... SAKARYA da motorcu çok sık sık da bir araya geliriz.. Her telden motor kullanan var sana yorumları ve deneyimleriyle yardımcı olurlar tekrar Hoşgeldin..
Hos geldın kardeşim,
Umarım Bırakabilirsin,
''Len sen bu yaşta Zıgaramı İçiyon ''''
Şimdiye kadar bırakmadığın hata
Bu arada servivan ilk yuna konutlarında evim var her yıl poyrazlara köyüme giderim uğrarım oralarada ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)