Bütün motor seven arkadaşlarıma Muğla'dan selamlar ve sevgiler... Site çok güzel.... 2013 motor festivallerinin tarihlerini belli oldukça paylaşırsanız çok sevinirim....İyi yıllar....
Bütün motor seven arkadaşlarıma Muğla'dan selamlar ve sevgiler... Site çok güzel.... 2013 motor festivallerinin tarihlerini belli oldukça paylaşırsanız çok sevinirim....İyi yıllar....
Hoş geldin foruma İyi zaman geçirmen dileğiyle
2013 Festivalleri FB Sayfasında birkaç tarih var. Zamanla yenileri de eklenir
Heil Spellcheck
hoşgeldin. Bende bodrumdan adem muğladan parmakla sayılacak kadar azız. Onca motor arasından.
var ademalim1@hotmail.com ekle. Orda köyceğiz ağla köyünden çiçek baba dağı zirvesi fotolarım var. hatta o fotolar burda gezi bölümündede var.
adem yalan konuşma köyceğiz e gittiğimizde sana güvenip kaybolmuştuk hatırlıyorsan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ne kaybolduk len? Sadece yol ikiye ayrılıyodu, sapacağım yeri şaşırdım dağ yolunda
ooooo ağla süperdir :D okuldan kaçıp giderdik motorlarla kar oynar okula dönerdik tabi ki donmuş bir şekilde :D :D :D bana mark abimiz engel koymuştaa sen ekleyebilirmisin? tayfunbas48@hotmail.com
o dağlarda ayı olur ama kutup ayısı değil
Teşekkür ederim... Ders arasında bile girip sürüş teknikleri ile ilgili bilgi alıyorum....neredeyse hepsini okudum biraz daha video olsa daha iyi olur Muğla ve civarında ileri sürüş teknikleri kursları olursa haber verebilirmisiniz.....(Serhat kılavuz gelecekti Marmarise ama ..)
Hocam hoş geldiniz, aramızda meslektaşlarımı da görmek sevindirici
Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğimle...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
muğla merkezden bi kişi daha , hoşgeldin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)