Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese merhabalar.......

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    36 yaşındayım ve 2 yaşında bir erkek çocuk babasıyım. Kendimi bildim bileli otomobillerle iç içe oldum ve maddi imkanlarımın elverdiği derecede farklı otomobil kullanma şansım oldu. Bir noktadan sonra otomobiller ya çok ruhsuz ya da "aşırı pahalı" gelmeye başladı. Çocuk sahibi olmanın getirdiği zorunlulukların da seçenekleri iyice kısıtlaması beni "hobi amaçlı" ve "ikinci bir araç" seçeneği olarak iki tekere yönlendiriyor.

Son 4-5 aydır bu forum da dahil olmak üzere ciddi bir araştırma içerisindeyim ve Honda GS1 eğitimini aldım. GS2 eğitimini, A2ehliyetimi ve ekipmanlarımı da yaza kadar almayı planlıyorum. İlk motor olarak 2.el az kullanılmış bir YBR 125'de karar kıldım. Kolay alınır, kolay binilir, kolay satılır.... İkinci motor olarak da Inazuma ya da "kendime güvenirsem" CBF 600SA düşünüyorum ama tabi ki 2. motoru konuşmak için henüz erken.... Geç olsun güç olmasın diyorum, herkese selamlar........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    Herşeyin hayırlısı diyelim...[COLOR="Silver"]
    İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.

Motosikleti
    PIAGGIO X8 200
    Herkese merhabalar;
    Adım Hakan ERDAL. Piaggio x8 200 kullanıcısıyım(dım). Bu pazar sabahı (09.12.2012) saat 07:00 da motosikletim çalındı. 2005 model, bej renkli piaggio x8 200. Plakası 34 US 5202. Belirgin özellikleri: ön camında 3cm e 3cm küçük bir kırık var. Egzost u siyah boyalı ve üzerinde egzost koruması yok. Motorun üzerinde bol bol çizikler mevcut. İlk sahibinden küçük kazalı ve biraz hor kullanılmış almıştım. Polise kayıt yaptırdım. Görenlerin ilk önce 155e daha sonra bana haber vermesini rica ediyorum. Plakayı muhtemelen değiştirmişlerdir fakat yine de şüpheli gördüğünüz bir durumda haber verebilirseniz memnun olurum. Telefonum: 0532 256 12 91. İlgileriniz için şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Çok geçmiş olsun.... Piaggio görünce dikkat eder insanlar, sonuçta forum kalabalık, umarım en kısa zamanda bulunur motorunuz.....
    hakanerdal bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)