selam arkadaşlar bende sizler gibi motosiklete gönül vermiş ve hala bir motosikleti olmayan yeni bir üyeyim. sitenize üye olduktan sonra motor aşkı bende 2 kat daha arttı. herkese tüm arkadaşlara merhaba...
selam arkadaşlar bende sizler gibi motosiklete gönül vermiş ve hala bir motosikleti olmayan yeni bir üyeyim. sitenize üye olduktan sonra motor aşkı bende 2 kat daha arttı. herkese tüm arkadaşlara merhaba...
hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
aa burası kamyoncular derneği değil mi? anaa yannış geldim ozaman...neyse sen hoş geldin bare...
[B]Md[/B]
hoş geldin dostum
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin arkadaşşş.... sanada kapatalım bı motor [ kross ]
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoşgeldin!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin arkadaşım nicktir nickin tek harfle kurtarmış
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
merhaba dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam nicktirtuhaf olmuş ama hoşgeldin..
arkadaşlar bu güzel karşılama için hepinize teşekkür ederim.
Hoşheldin dostum
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)