Hoşgeldin dostum..
Hoşgeldin dostum..
Hoşgeldin Kardeş bende 42 yaşındayım ama Alaha şükür 15 yaşından beri motora biniyorum beni motordan ancak ahret ayırır .Ana Baba kardeş hanım asla motorla arama giremez..Hiç bi zaman motorsuz kalmadım allaha şükür..ben diyarbakırdan istanbula motorla daha yeni geldim döndüm hemde honda cbr 125 le biz çellik gibiyiz
Hoş geldin Ataper kardeş.Burada tahmin ettiğinden çok bizim gibi delikanlı var.(Nüfus cüzdanını boş ver.)Beni soruyorsan 46 dan iki ay yedim.Bu gün de 250 lik'ten 500'lüğe terfi ettim.(Bundan dolayı hanım bana küs.)Arkadaşların dediği gibi bir ''40 lar kulübü kursak mı nedir?
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
40 lar kulubune benide alın.dun cgl125 ten indim bugun CBF500 walla şimdiye kadar neden ilgilenmedim bilmem neyse 40 lara karısırsak anlatırız.Hosgeldin kazasız gezersin(herkese)....
Ooo tertip hoşgeldin bende 40 kında motora binenlerdenim gayette memnunum...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Abi benim hatunun motor işine uzak olma sebebini sanıyorum tahmin ettim.
Motorcuları amerikan filmlerindeki gibi serseri, sorumsuz, suçlu kişiler olarak tanıyo.
Şöyle eli ayağı düzgün (ki hepiniz öylesiniz) kelli felli, 35 ini geçmiş, 20-30 kişi toplaşın gelin abi bizim eve. Görsün hatun motorcuların da normal insanlar olduunu.
O zaman belki motorumu büyütmeme izin verir.
insan hissewttiği yaştadır al abi dizginleri eline biraz hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
ben de 40 yaşında aldım.salcano 250 chopper
sorun etme.motorun yaşı ufak ne de olsa.
hoşgeldin
Everything goes the way it should...
abinin damarına basmaaaaaaaaspeed_passion adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aabbbiiiiiii
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
hoş geldin bende önce karıyı boşadım sonra motorumu aldım.hayat kırkında güzel
yaşasın rüzgar kardeşliği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)