merhaba dostum...ben hayatım boyunca yaşa başa taşa değer vermedim...sende bizdensin...motorunun markası olursa ne olursa olsun..gel...
merhaba dostum...ben hayatım boyunca yaşa başa taşa değer vermedim...sende bizdensin...motorunun markası olursa ne olursa olsun..gel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dostum hoşgeldin, ben de 40'ım ama motosiklet hep oldu benimle.Bu yüzden belki 20 sinde kaldı yaşım.
gaza gelme;kaza gelmesin
AH BE DOSTUM BEN DE SENİN 30 YAŞINDAKİ MODELİNİM HANIM ALDIRMIYOR MOTORRRRRRR NE YAPCAM 10 YIL DAHA BEKLEMEK İSTEMİYORUMMMMMMataper adlı üyeden alıntı
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Lime"]*****NE SENLE NE DE SENSİZ*****[/COLOR][/FONT][/B]
hoşgeldin abiii rüzgarın eksik olmasınn
Eh, bizim gibi 40'lı yaşlardakiler çoğaldıkça, kimbilir belki de bir gün hicaz'a motor gezisi düzenler, hac işini de aradan çıkartırız. valla eşim benim yaşımdakilerin hacca gidip torun baktığını söylediği için bu fikir geldi aklıma!
hayırlı olsun kardeş!
aramıza hoşgeldiniz. ben de sizin gibi 40 yaşından sonra motosiklete başladım, yaklaşık 4 yıldır da bu güzel olayın içindeyim , niye daha önce başlamadım diye hayıflanıp duruyorum
ilk motorum jawaydı, 2. si 2004 model twister di, şimdi ise 1999 model honda transalpım var . ancak 2.000 km cik yapabildim.... bunu da satıp sıfırını almayı düşünüyordum ama yeni ötv canımı sıktı
yarın fuara belki motorumla gelirimmmmm.
iyi günler dileklerimle
40 yaşı üzerindekiler diye bir motosiklet grubu kuralım mı?
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz
Yaş geçti diyenlere her zaman söylerim. Dedem 58 yaşında motosiklet ehliyeti almış. Ben pek hatırlamıyorum, 1-2 yaşındaymışım. Şimdi 82, bazen biniyor. eski bir Jawası var
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
ah abicim sana da hoşgeldin demek için geç kaldım bugün işler çokmuş slm.ını aldım saolasın
...............
ya ataper niye yaşını hemen zınk ziye açıkladın abiya bak bizde 41 ama kimseye yaşımızı söylemiyoruzki hayat 40 dan sonra güzeldir yaşamasını bilenlere ben daha bekarım ne zaman motor seven bir hatun bulursam evlenecem ondan sonra ver elini...kolunda gitsin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
abi hoşgeldin iyiki geldi ne diyelim...off dertliyiz ötv yüzünden her mesajıma ekleyecem bunu hatta imza yapacağım ötv inmeli yada kalkmalı...!!!
Arkadaşım Hoşgeldin bende 45 yaşındayım uzun yıllardan beri kullanıyorum. Birde insanın eşide binmeyi severse değme tadına.Yolun açık olsun
Ben sizden sonra geldim ama şimdi okuduğumdan)hoşgeldiniz size amca diyenler bana dede der sanırım 48 oldum sağlıcakla
Maşaallah nede çok 40'lık varmış. Ben de yeni başladım ve de yaş 40. Açıkçası boşa geçen 20 yıla acıyıp duruyorum. Topic'te bir arkadaşın dediği gibi 40 ve civarı yaş grubundan bir klup kurmalı, bence fena olmaz. Hoşgeldin
hoş geldin. motorun hayırlı olsun,
motorun yaşla ne ilgisi var kazasız sürüşlerdir önemli olan.
saygı ve sevgiyle kal.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)