Bir arkadaşımın önerisi ile bende buralardayım. Herkese selamlar saygılar. Hepimizin tekeri (özellikle de bu ıslak günlerde) düz bassın.
Bir arkadaşımın önerisi ile bende buralardayım. Herkese selamlar saygılar. Hepimizin tekeri (özellikle de bu ıslak günlerde) düz bassın.
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Hoşgeldin toprağım Nescafeler için tekrar teşekkür
Saolasın Cihan, afiyet olsun her zaman beklerim bu zaten sayılmazdı Burası gayet iyimiş derli toplu güzel site
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Hani bana kahve? Hoşgeldin.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Senin yüzünü gören cennetlik arkadaşım. Kayıplardasın, kahve istedin de ısmarlamadık mı
Beyler motosiklet.net üyeleri ve sakaryamotosiklet üyeleri arasında bir maç ayarlayalım Sakarya'da.
Halısaha maçı olabilir, kaleye defansa geçerim; top geçer adam geçmez. Kahveye de geliyorum hem Cihan'a, ordan da İbrahim'e geçer kahve içeriz.
Vallahi Muratcığım benim kilo 111.Kaleden başka mevkii düşünemiyorum kendime.Var gerisini sen düşün
Benim de 100 civarı zaten, 110u da görmüşlüğüm var. Gerçi koşarım da, top peşinde koşmaya ne gerek var bu yaştan sonra, geçerim kaleye top bana gelsin uğraştırmasın.
Sabah 6'da kalkıp nefesimi atıyorum ben korucuk dağlarında, top peşinde atamam hiç, gerek yok. :D
Tamam tamam kalede olursun rahat olursun.. Bizde kimler maç oynar bilmiyorum da bi takım çıkarırız elbet
Hacı ben kale dışı oynayamam.Kadro dışı kaldım bu durumda.
Sırayla kale-defans değişirsiniz olma mı
Karşı takım kim olacak ki? Hepimiz aynı takımda mı olcaz? Ben defansa da geçerim sorun değil, hatta ileri çıkar sonra kalırım orda top ayağıma çarpar gol filan olur belki. Gelmem ama sonra uzun yol.
motorla gelcen bi kere geliyon yaa uzun yol diyo. sanki köy yolu. 8-9 km hava alanı gibi yoldan geliyosun yaa. ben o yola ne zaman girip ne zaman çıktığımı anlamıyorum valla radar yoktur inşallah orda
Sakaryamotosiklet'le yaparız demiş anamurspor. olmadı kendi aramızda da yaparız yav ben bi ara reşat ustaya uğradığımda sorarım onlardan takım çıkar mı diye..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)