Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

her kese selam öncelikle

REKLAM ALANI

arkadaşlar ben modenas ile ilgili bir şeyler ararken gördüm güzel bir site olmuş ve bu arada bilip bilmeden modenas ile ilgili herkes bir şeyler yazmış ben yaklaşık iki aydır modenas gt 135 modelini kullanıyorum şu anda 20.000 km oldu daha önce 100 bin km mz e bindim sonra 130 bin titan s e sonra 150 bin honda cbf 150 e daha sonra apachi aldım dizimdeki problemden dolayı binemedim başka bir motor ararken modenas gt 135 i buldum bursadan alıp getirdim istanbul daki ilk binicisiyim desem yalan değil şu ana kadar bindiğim motosikletler arasında böyle rahat ve performanslı bi motor daha görmedim ne bana modenası 12 sene önce tavsiye ettiler ama o zaman tercih etmemiştim çok pişman olmuştum şimdi modenasın yeni modelini bulunca hemen aldım şimdi istanbulda bayii ve servisi de var ama servis kullanmıyorum ihtiyaç yok ben kuryeyim yağımı kendim değiştiriyorum zincirimi kendim geriyorum başka bir şeyde yok zaten ne kadar performanslı diyene şunu söyleyebilirim. kimse ne ybr 125 ile honda cbf 150 ile apachi ile peşime takılmasın yakalayamazsınızzzzzzzzzzz
    banno1957 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    nerede satılıyor, bayi nerde bi görelim. Son hız kaç?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)