Müjde Hanım karar tabiki size kalmış, ancak dediğim gibi yeni başlayanlar için ''asi şeyler'' çok tehlikeli olabiliyor. Bir motosiklet sever olarak sizi uyarmak benim görevimdir.
Şu linkini verdiğim 8dk. lık videoyu izleyip (http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0) -link çalışmazsa googleden ''Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru ''yazarakta ulaşabilirsiniz ,daha sonra tekrar düşünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ukalalık yapmak istemem, bundan sonrası tamamen sizin kararınızdır. Hayırlısı olsun.
[I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]
Estağfurullah, adam bayağı güzel anlatmış dediklerinde haklı bayağı bilgilendirdi. Teşekkür ederim...
Bundan 3 yil once bir forumda Bir bayan sormustu
Millet Dalga gecmis Honda Cbf 600 al diye.
bayan almis.
1ay olmadan feci bir kaza gecirdi.
motora dokununca ucmus bir sekilde kaza yapmis.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Kaza ihtimalleri Cok mesela :
-kotu bozuk yollar cukurlar
-sinyal vermeden onunuze kiran Araclar
-siz sinyal verip donus yapmaya baslarsiniz arabanin biri yol vermez uzerinize surebilir
-3seritli yada 2seritli yolda sola donulecektir.siz solda 3 numarali yoldayken biri enbastan 1nolu yoldan onunuze kirabilir vb...
ideali 250cc yada 200cc enjeksiyonlu olabilir
Güncell
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Hoşgeldiniz 1000 RR al sen
Vay be...Tek cümleye 49 adet cevap..Gelsin çok bilenler..
Bir gv 250 den daha guzel olan motor ; bir kadinin kullandigi gv 250
Hosgeldin
yaw konu tarihini ve cevapları görünce o arada motoru almış fotoları atmış herhalde dedim...hala motor arama faslında arkadaş...
selamün aleyküm ilk sorduğun soruya cevap vereceğim eğer daha başlangıç seviyesindesen ( dengede durmak, dönüşler, yan yatma vb.) senin için sorunsa scooter ile başlamanı tavsiye ederim scooter da bunları öğrenirsin viteslerle uğraşmazsın. eğer yukarda saydıklarım sorun değilse ilk başlangıç için 4 vites yarı otomatik öneririm hem vites geçişlerini kavrarsın hem de ilerde kullanmak istersen debrijaylı motoru kullanman için büyük bir avantaj bu
ailem onaylamadığı için alamıyorum. önyargılarınıza bir ayna veriyorum selametle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)