Merhabalar.Ben aranıza İzmir'den katılıyorum.Adım Canberk, 15 yaşındayım.Daha önceden peugeot moped ve elektrikli motor tecrübem oldu.Ve kendi motorumu toplamayı düşünüyorum.
Merhabalar.Ben aranıza İzmir'den katılıyorum.Adım Canberk, 15 yaşındayım.Daha önceden peugeot moped ve elektrikli motor tecrübem oldu.Ve kendi motorumu toplamayı düşünüyorum.
Aceleci sinek süte düşer.... 15 yasinda kendi motorunu topla 18'inde de seni toplamasinlar sonra Canberk'cim
Hos Geldin.
Once ehliyet.
Ehliyetsiz yakalanirsan 700lira+kasksiz liktan 70-100lira yani 750-800 lira Ceza ve yakalanma Riskine Girme.
18 yasin altinda arkadasimiz gibi motor hakkinda bilgi almak istiyenler icin forumumuzda ayri bir konu acabilirmiyiz acaba ? Admin arkadaslar bunun hakkinda ne dusunur ?
Birde yeni motor ne almaliyim ? Yani ilk motor ? Bu iki konu basligi farkindamisiniz Moto Sohbet bolumunu baya bir mesgul ediyor .
Kendi motorunu tabiki yapabilirsin bende izmirliyim bu arada ama ehliyetsiz yollara cikma daha cok gencssin , yollarda senin canina hic onem vermiyen bir cuval 4 teker surucusu var o yuzden aman diyorum izmirli abi sozu dinle sen .
Ben senin yaslarindayken babam o dedigin moped ten dusup eve gelmisti bacaklarinin halini gordugumde sok olmustum . Malum Mayo + Moped +Asfalt = Sonuc korku filmiydi.
İzmir/Ödemişten selamlar..
Hepinize teşekkürler.Tabiki önce ehliyet.Bakkal eve biraz uzak bakkala giderken falan kullanmak için istiyorum mopedlerden.Birşeylerle uğraşmayı sevdiğim için kendim toplamak istiyorum.
Bende de ehliyet yok ailen karşı çıkmıyosa sorun yok bence..ben okula gidip geliyorum motorla kafana göre takıl..ama yakalanınca cezayı unutma ona göre :D :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)