Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ve hayatımda ilk kez motora bindim.(Herkese merhaba)

REKLAM ALANI
    skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı Felsefeci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin hikayen de güzelmiş Bu arada Alsancak'tansın ben de Karşıyaka'danım,ilerde tur düzenlenirse yüzyüze de tanışmayı isterim Mert dostum
    İşallah İzmir başlığı altında düzenlenecek turlara katılmayı planlıyorum işim elverirse.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felsefeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hondaya devam usta Hondaya devam Şaşma Hondadan Bende Tİtanın biraz alcağı vardı sonra titan oldu sımdı CBR125R ile yola devam. Honda Hayat Onda.
    Titan benim motorum değil kursun eğitim motoru ben başlangıç için Rtr 150 düşünüyorum zaten cbf'nin artık Türkiye'ye gelmeyeceği söylentileri geziyor tasarımını da hiç beğenmiyorum sanırım rtr,cbf'nin piyasasını bitirdi,yeni bir giriş motorunu piyasaya sunarsa Honda düşünebilirim.
    En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)

Motosikleti
    Asyamotor Türkcup
    Su yetenek konusuna deginecegim ben yaklasik 5-6 yasindan beri bisikletle baslayip motosiklete kadar surekli arac kullandim bisikletle bi kac yere yapismam oldu ama gencligin apaciligi yuzunden motosiklete gecince o anasi olan bisikletin denge asilamasi, keyfi ve ozgurlugunu benimsemis ruhumla hic zorluk cekmedim. İnsanin icinde suruculuk varsa hic birsey engel olmuyor ruhuna islemis bir duyguyu kavrayip hemen tepki gosterebilmen sadece dakika suruyor ki merakin var hic zorlanacagini zannetmiyorum
    İki teker şeytan işidir dediler, şeytana işini öğretelim dedik ! EnYayLa :)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)