30 Yaşından Sonra Motorla Tanıştık. Hadi Hayırlısı
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar;
İsmim Ahmet. Bende 30 yaşından sonra motora merak salmış birisiyim. Aslında evvelden racinge karşı bir ilgim vardı ama şartlar müsait olmayınca hep ötelemek zorunda kaldım.
Neyse; 3 gün önce gittim malzemeciye ve SHOEI XR-1000 (internetten araştırdığım kadarı ile önce kask, kalan para ile motor diyordu arkadaşlar) marka bir kask aldım. Akşamına da Honda CBF 150 aldım. Trafiğe çıkmadan 2 gündür kullanıyorum. Biraz yol katettim. Gerçekten çok zevkli bir olay.
Sitenizden epey faydalandım ve artık daha çok faydalanma adına ve de faydamız olması adına kayıt oldum. Aranızda olmaktan mutluyum.
Reklamlar
-
ehliyet varsa ve bilinçli bi sürücüyseniz ne mutlu size,Allah kaza bela vermesin ;)
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
Amin hocam cümlemize kaza bela vermesin. Ehliyetide geçen sene almıştım. Bu arada trafikte motor kullanmak, direksiyon sınavındaki dubaların arasından geçmekten çok farklıymış bunu gördüm.
[B][I]Honda CBF 150 & Shoei XR-1000[/I][/B]
-
ülkemiz eğitim sistemi neye yetiyoki trafik eğitimimiz bişeye benzesin,mecbur kendi kendimizi eğiticez acı tatlı tecrübelerle
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
Motosikletli yaşama ve aramıza hoşgeldiniz kazasız belasız bi ömür kullanmanız dileğiyle....
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Ehliyet alirken sormustum motosiklet egitimi vereceksiniz degil mi diye , verdikleri cevap : motosiklet bireysel beceriye dayali oldugu icin onun egitimini veremiyoruz .
Ama gel gor ki otomobiller icin 15 saat surus egitimi veriyorlar. Kullanmayi bilmeyen biri icin ikisi de ayni tehlikede.
-
Hoşgeldin, merak etme çok geç kalmış sayılmazsın. Hatta bence orta yaşa yaklaışdığında daha bilinçli ve temkinli oluyor insan. Bu tezimin büyük ispatlarından biride sen oldun. Çünkü genellikle motor önce ehliyet sonra alınır ehliyetini önce alıp motoru sonra alan nadir insanlardansın
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Hoşgeldiniz aramıza Bende 30 umda oldum motorcu. HAyırlı uğurlu olsun allah tekeri düz bastırsın .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
ChainLift,
motosiklet ve cbf 150 ile ilgili her türlü yardım için cbf 150 bilgi paylaşım başlığı ya da özel mesajla jr. isimli kullanıcıya danışabilirsiniz.
hayırlı olsun
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
Hoşgeldiniz.. Bu keyfin yaşı olur mu Motosikletin yaşı, tanıştığınız yaştır gibime geliyor
-
hoşgeldiniz hayırlı olsun motorunuz yaşın önemi varsa ben ne yapayım 40 yaşındayım ve motosiklet aldım umarım kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Aramıza hoş geldin Ahmet. Kalıcı ve katılımcı olman dileklerim ile kazasız, belasız kullan...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
30 yaş motosiklet için ideal bir yaş bence. Hem keyifli, hem de insan o yaşta gereksiz riskler almamayı öğreniyor. Hayırlı olsun yeni motorunuz, keyifli sürüşler.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
yabancı siteleri takip ederseniz bu tür yazıları yazanların yaşları 55-60 :D
yani sen daha çook gençsin
motorun hayırlı uğurlu olsun...
harley is making love with
davidson
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.CBF150 kullanmak ağzına bal çalınması gibi bişey.Keyif verir fakat yetersiz bulunup hemen satılır.Sonra da hüsran yaşayan çok insan var.Büyütürken aceleci olmamak lazım ve iyi düşünmek lazım.Aynı konforu her motorda bulmak zordur.
-
Güvenli sürüş eğitimi almanızı mutlaka öneriyorum hatta kurları alarak daha fazla deneyim kazanmak gerekiyor. Ayrıca bu forumun içinde güvenli sürüş bölümünde önemli yazılar ve kitaptan bölümler var http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/ linkini mutlaka ziyaret edin ve okuyun
keyfini sürün kazasız günler dilerim
Yaş 40 - Honda CBF 150 - İstanbul, Beşiktaş (Laf aramızda çaylak diyebilirsiniz)
-
ChainLift adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
İsmim Ahmet. Bende 30 yaşından sonra motora merak salmış birisiyim.
Hoşgeldiniz. Başlığı hiç beğenmedim ama, yaşınız daha çok genç çünkü...
Kazasız sürüşler dilerim
-
Hayırlı olsun! Kaskına çok özendim, nazar değmesin. Hangi grafiği tercih ettin?
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
-
Hoşgeldiniz,keyifli,uzuuuun,kazasız belasız bir motor hayatı dilerim.
Başlangıçta CBF 150 size yeter 1-2 sezon geçirin büyütmeden önce.
tekrar hoş geldiniz.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
NRG900 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun! Kaskına çok özendim, nazar değmesin.
Hangi grafiği tercih ettin?
NRG arkadaşım resmini koyuyorum. Ben çok tarif edemem teknik olarak.
Nezaketinden ve tavsiyelerinden ötürü herkese teşekkürler. Demek ki çok yaşlı değilmişiz bu iş için. Bunu ustaların yanında anlamış bulunmaktayım.
[B][I]Honda CBF 150 & Shoei XR-1000[/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)