Hayırlı olsun, bende 34 yaşımda aldım motoru ve ehliyeti. Allah kazasız, belasız sürüşler versin.
Hayırlı olsun, bende 34 yaşımda aldım motoru ve ehliyeti. Allah kazasız, belasız sürüşler versin.
aramıza hoşgeldin...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hosgeldin. Keyifli kazasiz tehlikesiz sürüşler dilerim.
Bende 31 yaşında başladım bu maceraya. Aynen, önce ehliyet sonra kask,mont,dizlik,sırtlık,bot,eldiven aldım sonra motorumu aldım.
Selamlar...
HONDA Hayat ONDA
Valla ben de 34 yaşındayım, yeni başlamaya çalışıyorum. Hatta elimden tutacak adam arıyorum
Agility 125 konusuna da yazdım, daha hayatımda motora oturmadım hiç, kursla konuşuyorum "yok göstermiyoruz" diyor, ben nasıl öğreneceğim bu işi pekiii
Hoşgeldin. Bende 33 yaşında başladım, neredeyse 10 yıl doldu.
Ben 57 yaşında emekli öğretmenim. 3 ay önce scooter aldım. Şimdi scooterdan usandım. Manuel vitesliye geçmek istiyorum.
Full koruma + Fulll dikkat...
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin
Hadi Allah utandırmasın kardeşim
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
ben de 2005 yılında yaşim 33 oldugunda merak salmıştim bu motosiklet olayına,
ve hemen A2için sürücü kursuna kayıt olup,
öncelikle ehliyet ve tüm koruma ekipmanlarımı almiştim.en sonunda da 150cc.lik vitesli motorumu tabiki....
aramıza hoşgeldiniz,bu işin yaşi da yoktur ustaliği da......daima yol katedersin ve öğrenmeye devam edersin
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hoş geldiniz antalya kullanıcıları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz...buluşma ve gezilerimize katılabilisiniz...
bende 38 yaşında başladım genç bile sayılırsın...
zaman kısıtlı olduğu için hocam basamakları erken atlayıp ss 'e doğru ilerlemek istiyor
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
ejderli filan güzel model, biliyorsundur ama yine söyleyelim, kristal bir kadeh gibi davran ona asla yere düşürme. sertçe yere çarparsa görüntüsü bozulmasada özelliğini yitirir.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)