Teşekkür söylerimvınvın adlı üyeden alıntı
Teşekkür söylerimvınvın adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin vınvın çok şanslısın önce sana bu hastalığı bulaştıran hasta bi kızkardeşin olduğu için sonra da ait olduğun yere yani aynı hastalığa tutulan birçok dostun arasına katıldığın için.onca yorgunluğun üstüne olmasına rağmen harika bi pazar günü geçirdim seninle tanıştığıma çok memnunum motor kardeşliği böyle bişey hemen 40 yıllık ahbap oluveriyorsun çok güzel organizasyonlarda daima birlikte olmak dileğiyle.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
hoşgeldin nick bence süper vınnn vııınnnnnn.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sen bide makina alınca caddelerde göreceksinnnylmzzz adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
bayanların motosiklet kullanması bence çok güzel birşey. çevremdeki bayanlar genelde motordan korkarlar. hatta benim de binmeme karşı çıkarlar. ama motorsuz asla!!!CBR1000RR adlı üyeden alıntı
motoru ve motorcuları seviyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yav hepınız tanımısınız ben de uykuya daldım gec kalınca dırek fuara gıttım pazar gunu. Bı cok grubu gordum gelırken ama kım kımdır bılmedıım ıcın bakmakla yetındım.
E halıyle bakınırken bı basıma bulmusken bı ehlıyet kursuna yazılıp eve dondum barı bu haftakı fuar ıcın de bı bulusma ayarlayalım da ben de tanısıım hepınızle..
Gorusmek uzere...
One Life Live It !!
vınvın adlı üyeden alıntı
Motosiklet net'in gücünü küçümsemeyin..
Yakında bunlar çocuklara beşik kertmesi vs yaparlar.
Ahanda buraya yazıyorum.
arkadaşım ben bu ortamdaki herkezle muhabbetim olmuştur ama sadece nette ilk kez 21 marttaki buluşmada yüzyüze tanıştık ve ben herkeze sordum sen kimsin nick ne nerde oturuyosun ve gelen herkezde beni tanır belkide senden kaynaklanmıştır bedersinwind adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Welcome on board..
hosgeldin vın vın
Valla buyuk ıhtımal benden kaynaklanmıstır cunku gelebnn grupların bı coguna baktım hanı bı yerlerde bı cıkartma bı tshırt vs bısey gorecek mıyım dıye ama gormeyınce de neyse canım bı dahakıne dedımCBR1000RR adlı üyeden alıntı
One Life Live It !!
Hoşgeldin aramıza vın vın
Bu hastalığın sana bulaşmasında inşallah birazcık olsun katkım olmuştur. Yeni fuarda ben sana bi makine göstercemkiiiiiii uf
Less is more...
olmaz mı vedo senin a2 nin CBR1000RR ın hepinizin gerçekten çok katkısı oldu.
ama bu kadarla benden kurtulamazsınız. bana önce güzel bir motor alacağız sonrada a2 ye ve kırmızıya destek olduğunuz gibi bana da destek olup motor hakkındaki herşeyi öğreteceksiniz. Çünkü ben de en kısa zamanda motorumla aranızda olmak istiyorum. gidilecek görülecek ve öğrenilecek çok şey var
MERHABA;
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
senden kaçan fenerli olsun beeeeeeeee
ben yaşadığım sürece ve sende istediğin sürece ben hep yanında olurum
Acımadıki, acımadıki
Elbette vınvın elimmden ne gelirse yardıma hazırım. İlk motor deneyiminide benim artcım olarak yaparsan çok sevinirim.
Less is more...
daha genç abivedo adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)