Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır içimi yakan bir motosiklet tutkusu vardı... Ancak evden dolayı bir türlü alma cesaretini toplayamadım.. Babam arabama köyde kullanmak için el koydugunun sanırım 20. gününde bir sabah işe geldim normal normal oturuyordum sonra bi anda ben motor alcam diye anormal oturmaya başladım Akşamda gittim 125 lik seyhan aldım.. (Bana hayırlı uğurlu olsun, allah olmayıpta isteyenlere nasip etsin) Ama tabii evden gizli oldu bu iş Asıl amacım daha büyük bi makinaya terfi etmek ama önce ufaktan giriş yapıp evdekileri yavaş yavaş alıştırayım istiyorum.. Bir süre kullanıp: Bakın işte bişi olmuyo demek istiyorum.. Bu arada evdekileri kandırma taktikleri geliştirmiş uygulamış ve başarılı olmuş arkadaşlar varsa sabırsızlıkla metodları bekliyorum
Derken aklıma birde motoru teslim aldığım servis geldi, adam herşeyiyle hazırladı motoru teslim etcek dedimki hocam bide nasıl kullanıldığını anlatırsan sevinirim. Aptal aptal suratıma baktı dediki hiçmi vitesli motor kullanmadın? Dedim hiç MOTOR kullanmadım Sonra anlattı bende bisiklet bilgimle araba tecrubemi toplayarak çıktım.. Çıkış o çıkış 3 hafta oldu