İstanbul avrupa yakasından selamlar .
Reklamlar
-
İstanbuldan herkeze merhaba ben 7 yasından berı honda ya hastayımdır . honda civic e de hastayım ama motoru seviyorum (: rüzgarla birleşmeyi seviyorum daha dogrusu abilerim . allah nasip ederse . 2014 de alıcagım ya aslında :D parayı biriktirip alıcagım 2014 de alıcagım her türlü de :D . yani motoru almadan herşeyi öğrenmek istiyorum . deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum (: bilgilerinizi öğrenmek istiyorum . . yaşım 16 - dır abilerim . istanbulda oturuyorum . böle sizinle motorumu alınca çok uzun yol değilde . filan böle gezmelere katılmak istiyorum .
Reklamlar
-
hoşgeldin motorcu genç,2014te alacağın motorun şimdiden hayırlı olsun
ama
sürüşle ilgili tecrübeler anlatmayla değil yaşamayla öğrenilir,bunun dışında öğrenmek istediğin herşey için tam yeri burası diyebilirim ;)
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
e hoşgeldin kardeşim kasksız ve ehliyetsiz çıkma sakın
-
serkan1987 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin motorcu genç,2014te alacağın motorun şimdiden hayırlı olsun
ama
sürüşle ilgili tecrübeler anlatmayla değil yaşamayla öğrenilir,bunun dışında öğrenmek istediğin herşey için tam yeri burası diyebilirim ;)
hoş bulduk abi - 2013 modeli çıkar inşallah ben alana kadar :D abilerimden rica ederek bana az cok motoru anlatmalarını ıstıyecegım motorcu abılerıme realde.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hoşgeldin..........
hoş bulduk .abi
Peder adlı üyeden alıntı
e hoşgeldin kardeşim kasksız ve ehliyetsiz çıkma sakın
hoş bulduk abi kask - ehliyet - ceket - pantolon eldiven bunlarsız cıkmam saten (: arabayla cıkıyorumda :D ama arabada bişey olmuyor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)