Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Güvenlidir:) hareketine katılın!

REKLAM ALANI

Biz bir grup motosikletsever arkadaş olarak motosikletin Türkiye'de daha çok yaygınlaşması için bir kıvılcım oluşturmaya karar verdik. Bunun için de naçizhane bir site kurduk.

www.motosikletguvenlidir.com

Bilgilerin tamamı internetten derlenmiştir.

Bizim yaptığımız sadece küçük bir adım atmak. Hep birlikte motosiklete olan olumsuz algıyı değiştirebiliriz. Bu hareketi sahiplenip büyütmeniz dileğiyle...

www.facebook.com/motosikletguvenlidir
    https://twitter.com/motorguvenlidir
    proyuris, cihan54 ve Thracian bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Sonuna kadar destekliyorum. Motosikletimi alırken sadece yaz aylarında binerim diye düşünmüştüm. Şimdi ise yaz kış binmeyi düşünüyorum. Arabamda garajda uyusun :-) Büyükşehirde otomobil kullanmak adamı sinir hastası eder. Motosiklet özgürlüktür!

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Motosiklete olan olumsuz algıyı böyle sayfalar açarak değil, işlevselleştirerek azaltabiliriz ancak. Kaza oranlarına baktıgımızda motosikletler arabalara göre çok daha tehlikeli(dışardan bakılınca böyle).Yani anlıcagın tüm motosiklet kullanıcıları makas atmaya çalışmazsa, ışıklarda drag yapmazsa, şehir içinde hız yapmazsa ve çok ama çok dikkatli olurlarsa zamanla motosiklet kaza oranları gittikçe düşücek ve motosiklete olan olumsuz algı kalkıcaktır. Ama hergün 100 motosiklet kaza yapıyosa ve sen burda gelip motosiklet güvenlidir dersen herkes sana güler geçer.Seni anlayabilmesi için motorcu olması gerekir

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Site tasarımı olmamış. Kimse dümdüz boş bi yazıyı okumaz. Hele ki ilgisiz olanlar.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    destekliyorum. Çok güzel bir site olmuş. Zamanla içeriği daha da zenginleşecektir tabi? Ülkemizde birçok insan imkânı olmasına rağmen sadece korku, aile baskısı vb. engeller yüzünden istediği halde motorsiklet sahibi olamıyor. Bu nedenle motor kullanımının yaygınlaştırmanın en önemli ve ilk aşaması "tehlikeli alet" algısını kırmaktır.

mka19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301
    13 yaşında çocukların,motor kulanıp paket servisine çıkıp çalışmaları ne kadar tehlikeliyse,ve bu kadar kanuna göre önü alınmamışsa.bilyeli tornete binmek bile otobüste syahatten tehlikelidir.artık anlaışılması hgereken reel gerçekçi kanunlarla insanlara trafiğin sevdirilmesi lazım cebinde ehliyeti olupta araba kullanmayı bilmeyen,binlerce insan var demekkki birşryler yanlış.o yanlışta motorsiklette patlıyor.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Facebookta paylaştım bile.
    Ancak daha pro. bir siteye ihtiyaç olduğunu tahminimce farketmişsinizdir.
    Daha detaylı istatistikler ve daha özendirici yazı ve paylaşımlarla, otomobil sürücülerinin %1'ini motosiklete teşvik edebilirsiniz.
    ...ki bu oldukça yüksek bir rakam bence.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    cbr 125 R
    facebook sayfanıza üye oldum site linkinizide tüm arkadaşlarımla paylaştım umarım hedefinize ulaşırsınız.
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    güzel bir proje tebrik ediyorum
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    birbirimizi kandırmayalım;
    bahsettiğiniz olumsuz algıyı oluşturan bikaç unsur motosikletin doğasında var arkadaşlar.
    motosiklet güvenli filan değildir.
    neden motosikletin yaygınlaşması için çaba sarfediyorsunuz?
    motosikletin yaygınlaşması trafik vesaire dertlerin çözümü için bir yöntem değil, bilakis birtakım sosyal dinamiklerin gelenekselleşmesinin sonucudur.
    yani yaptığınız şey süreci tersine işleterek; motosiklet kullanımını artırmak suretiyle trafikte, hakta, hukukta muasır medeniyet seviyesine ulaşmaya çalışmaktır.
    yani yaptığınız şey kolaycılıktır.
    yani yaptığınız şey "türk işi" çözümdür.
    yani yaptığınız şey her zamanki usulle enerjinizi çözümsüzlüğe sarfederek esas meseleyi ıskalamaktır.
    sözlerimin pek anlaşılacağını zannetmiyorum
    vel-hasılat-ül kelam;
    ben yokum.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    doğru güvenlik ekipmanı ve bakımları tam bir motorsiklet, e tabiki güvenli sürüş önemli. Motorsiklet ucuzculuk değildir bunun aşılması lazım
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederiz. Yapıcı her türlü eleştiriye, geliştirici her türlü düşünceye açık olduğumuzu da iletmek isteriz. İtalya'da 100 kisiye 19, Ispanya'da 11, Yunanistan'da 10, Almanya ve Hollanda'da 8 motosiklet düşerken bu rakam Türkiye'de 2,5-3'te kalıyor. Bu rakamı yükseltmek için Motosiklet Güvenlidir hareketine desteklerinizi bekliyoruz! Gelin hep birlikte önyargıları yıkalım!

www.motosikletguvenlidir.com
    www.facebook.com/motosikletguvenlidir
    https://twitter.com/motorguvenlidir

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Hiç bir araç güvenli değildir
    güvenliği temin edecek insancıklardır
    Atom bombası bile güvenlidir bir delinin eline geçmediği müddetçe
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosiklet gerçekten güvenlimi?
    bence değil.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler