Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yıllar sonra tekrar motorcu olasım geldi

REKLAM ALANI

cbf 150 alma bence de. Içindeki motor hevesini öldürür. Zaten ihtiyar adamsin (benim gibi) biraz daha sıkıştır sağı solu şöyle yakışıklı bişe al rks 200 titanik diye bi model var. Keevay aslında ona bi bak hem 150cc den büyük daha tatmin edici olabilir hem son derece modern bi dizaynı var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu forumda defalarca paylaşmak ve fikir vermek adına yazdığım yazıyı tekrarlama gereği hşssettim.

20.000 km Hyosung gv250 kullandım en ufak arızası olmadı tamirci yuzu gormedi. Defalarca şehirlerarası yola artçılı gıttım şehiriçinde yoğun trafikte karda kışda her şartta kullandım. Yağını filtresini kendim değiştim. Başkada birşeye ihtiyacım olmadı.

30.000 km Hyosung gt250 Comet kullandım en ufak arızası olmadı tamirci yuzu gormedi. Defalarca şehirlerarası yola artçılım gıttı şehiriçinde yoğun trafikte karda kışda her şartta kullandım. Yağını filtresini kendim değiştim.Başkada birşeye ihtiyacım olmadı.

Hyo hakkında sadece tecrübemi paylaşıyorum. Çinliler ve japonlar hakkında da tecrübelerim var dileyenle onlarıda paylaşırım. Ama şuan bu yeterlidir diye düşünüyorum.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Sevgili Sinan Er, Hyosung ile ilgili yorumların için çok teşekkür ederim. Kullandığın gv250 ve gt250'yi sıfır mı almıştın? Sormamdaki amaç şu: motorun sıfırdan 30 bine kadar sıkıntı çıkarmaması ile, 30 binde 2. el alanın 60 bine kadar çok sorun olmadan binmesi arasındaki fark önemli. Örnek olarak benim 2000 model Toyota Corolla'mı vereyim. Artık günümüzde çinliler dahil her otomobil yüzbini deviriri ama Toyota gibi az araba 120 binde 2. el satın alanı, 250 bine kadar tamirciye uğramadan bindirir. Motosiklet Markaları konusunda arabada olduğu gibi bilgili değilim. Korkum 20-30 binden itibaren sıkıntı yaşayacak bir motor alıp, sabahları işe gitmek yerine tamirciye gitmek ... Neyse başınızı ağrıttım. Ben en iyisi forum okumaya devam edeyim.

Sağlıcakla kalın...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Küsüratları tam hatırlamıyorum. Gv 250 yı 3.000 kmlerde aldım 3. sahibiydim. 22.000 lerde sattım. Gt 250 yi de 4.000 km gibi aldım 2. sahibiydim ve 33.000 km de sattım. Benden sonra kaç el değiştirdi bilmiyorum ama şu anda comet forumdan bir arkadaşda ve 46.000 kmlerde http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-gt-250-a.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Şuan motorum yok almamak için kendimi zor turuyorum. Eğer hergun işe gidip gelecek olsam Düşünmeden alacagım tek marka Hyosung yada yenı adıyla st kanuni.

Surekli kullandım ben bu motorları işe gidip gelirken. Birkez tamirciye gitmedim. Şuan sana kampanya var sanırım. gv 250 8250 TL Bu motoru alıp guzel bir ön cam taktırdıktan sonra kışın da rahatlıkla binebilirsiniz. Eğer trafik varsa güzergahınızda gv yorucu olur onun yerıne gt onerırım.

Ayrıca bakımlarını da kendınızın yapmasını tavsiye ederım. Cunku bu motorun bakımı cok kolay ve ucuz. Yağ değişimi ve filtre değişimi çok basit. Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Saygılar..
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küsüratları tam hatırlamıyorum. Gv 250 yı 3.000 kmlerde aldım 3. sahibiydim. 22.000 lerde sattım. Gt 250 yi de 4.000 km gibi aldım 2. sahibiydim ve 33.000 km de sattım. Benden sonra kaç el değiştirdi bilmiyorum ama şu anda comet forumdan bir arkadaşda ve 46.000 kmlerde http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-gt-250-a.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Şuan motorum yok almamak için kendimi zor turuyorum. Eğer hergun işe gidip gelecek olsam Düşünmeden alacagım tek marka Hyosung yada yenı adıyla st kanuni.

Surekli kullandım ben bu motorları işe gidip gelirken. Birkez tamirciye gitmedim. Şuan sana kampanya var sanırım. gv 250 8250 TL Bu motoru alıp guzel bir ön cam taktırdıktan sonra kışın da rahatlıkla binebilirsiniz. Eğer trafik varsa güzergahınızda gv yorucu olur onun yerıne gt onerırım.

Ayrıca bakımlarını da kendınızın yapmasını tavsiye ederım. Cunku bu motorun bakımı cok kolay ve ucuz. Yağ değişimi ve filtre değişimi çok basit. Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Saygılar..
    şuan motorun yeni sahibi benim
    bu kawasaki bir başka dostummm

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aga sana 250 cc bi motor yakışır
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98577400/detay

Süpermoto olanını kullandım 3 sene çok memnundum, şehiriçi için yeter. Zaten yollar çukur tümsek dolu al yukarıdakini rahat et! Derim tabi fikir olarak, hoşgeldin.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum yapan tüm arkadaşlara ilgileri ve vakitleri için çok teşekkür ederim....

Hyosung ile ilgili Sinan'a kilometreyi sorarken, Alpaslan'ın ortaya çıkması süper... Benim şu anda bulunduğum durum tam olarak Alpaslan'ın durumu... 2. el GT250 alırsam o kilometrelerde o kadar el değişirmiş bir motor alacam (büyük ihtimalle) Tüm gevezeliklerden öte önemli olan şu anda Alpaslan hayatından memnun mu, değil mi? Alpaslan kardeşim bu başlığa bir iki dakikanı ayırırsan beni çok memnun edersin...

Sağlıklı ve esen kalın dostlar....

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Kerem abi ruhu olan motor demiş.

Bu kadar motor tecrübesi olan birisinin (motoruma aşık olmama rağmen) 150cc motordan keyif alacağını düşünmüyorum.

150cc motor şahane iş görür o kadar.

Ne demiş Altın Elbiseli Adam cbf için? "cbf 150 size krallara layık bir masa sunmuyor. burada bulgur pilavı var"
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kerem abi ruhu olan motor demiş.

Bu kadar motor tecrübesi olan birisinin (motoruma aşık olmama rağmen) 150cc motordan keyif alacağını düşünmüyorum.

150cc motor şahane iş görür o kadar.

Ne demiş Altın Elbiseli Adam cbf için? "cbf 150 size krallara layık bir masa sunmuyor. burada bulgur pilavı var"
    Jr. Yorumun için çok teşekkür ederim. 150'lik ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum. CBF 150 ucuza ve trafiksiz işe gidip gelmemi sağlayacak ama o kadar. Param olsa binmeyi hayal ettiğim, düşündüğümde bile yüzümü gülümseten motor yıllardır hep aynı: R 1200RT. Tabii bu gidişle, hep hayallerimde kalacak gibi, neyse....
    Ben, artık acele etmeyip, kışın 2. El fiyatlarının biraz daha düşmesini bekleyip, az km'de bir SBF 250 veya GT 250, kalite riskini alırsam Venox (tipi çok hoşuma gitti) kovalayıp almak, hayırlısı bakalım.
    Benden tavsiyelerini esirgemeyen tüm mototcu kardeşlerime tekrar teşekkür ederim.
    Sağlıklı ve esen kalın...

Haa bu arada Jr. Altın elbiseli adamın lafına bayıldım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)