scooter dan cruisere geçsem diyorum artık:)
Reklamlar
-
herkese merhabalar defalarca aynı soruyla karşılaşmıssınızdır ama motorlarla ılgılı en deneyımlı kişiler burda o yuzden bende tavsıyelerınızı beklıyorum.yaklaşık 3 yıla yakın scooter 150 lık motor kullanıyorum.ehliyetimin olmadığını ıtıraf etmeliyim:(nedenine gelınce gittiğim kurstaki kadın dalga geçmişti almadım bende.şimdi cruiser motor almak istiyorum etrafımda kimsede olmadığı için vitesli motor kullanmadım ama kullanabılecegımden emınım.60 kılo 1.65 boynda bı bayana cruiser motor onerır mısınız
Reklamlar
-
kurstaki kadin yok mu ah ah
-
Kadın niye dalga geçmiş? Başka kursa gideydiniz? Cruiser bayanlara olur neden olmasın? GV 250'yi tavsiye ederim; videodaki bayan da sizin ölçülerde hemen hemen:
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
belirtmeyi unuttum fiyatı uygun olursa 2. el alıcam zaten
-
GV 250 al o zaman 2. eli de iyi satman gerekirse de uygun satarsın.
-
5000 alabılırmıyım kı aıleme scootere zor aldırdım buna ızın vermezler kendı butcemde ancak 5000 e yeter.
-
ilk önce ehliyetini al bence
-
soran erkek olsa, tavsiye yerine hucum, bayan olunca gv250 ehliyetsiz surmek suctur, her ne kadar tek suclusu kurstaki hatun kisi olsa da
-
ehlıyet şart zaten bugune kadar yakalanmadım şansıma
-
-
bılıyorum suç :(yarın ilk işim baska bi kursla görüşmek.
-
Ehliyet konusunu niye bu kadar büyütüyorsunuz ki? Hadi doğru dürüst bir eğitim verilir, sıkı bir denetimden geçirilir, trafik de daha güvenli olur ama yok burası Türkiye. 10 tane soru çöz scooterla git gel bitti gitti al sana ehliyet. 650 tl cezayı bir de mahkemeyi göze aldıktan sonra isteyen kullansın. Yoksa güvenlikle filan ilgisi yok, ehliyetli ziyadesiyle öküz var trafikte. 3 yıldır scooter kullanmak ehliyeti olup da motoru iki teker üzerinde kullanamamaktan daha kabul edilebilir bir durum. Ki şahidim aynı kursa gittiğim scooterı 100 metre götürmeye çalışırken defalarca yere basan, sendeleyen adama bile ehliyet verdiler rezalet artık. Anca ehliyet ayağına birileri para götürüyor işte ehliyet kursları devlet birlik beraberlik içinde. GV 250 de başlangıç motoru olarak iyidir, hatta ömürlük motor olarak da iyidir bence.
-
scooter motorla bı buyuk ıkıde çocuk gezdırmıs insanım.şöyle söyliyim araba ehliyetı aldım ancak arabayı tam anlamıyla ıyı kullanamıyorum ama motora daha ılk bindiğimde şehir içinde dolaştım bu gune kadarda en ufak bı olay yasamadım.motor bambaşka bı tutku bence ve artık şehirlerarası gezsem diyorum.dediğiniz motoru begendım gerçekten tşk ederim.korkuyla dolaşmaktansa ehlıyetı alıp rahatça dolaşayım artık
-
Motor biraz ağır gelebilir başlarda, vitesli motora da alışmak zaman alabilir, şehirdışı da şehiriçine göre çevirmeler biraz daha fazla, o bakımdan öncesinde ehliyeti almakta fayda var yeni motordan önce. GV 250 pişman etmez ama. Cruiser'da başlangıç açısından başka alternatif yok zaten, çinlileri yok sayıyorum.
-
cruiserdeki ısrarım yere daha yakın gıbı hakımıyet acısından. giderken sorun olmazda durdugumda yada gerı gelmede kolay olur dıye.vitesli hiç kullanmadıgım öğrenmem için kursa gitmem şart zaten
Sahip olduklarına şükretmeyi bilmeyenin, kaybettiklerine isyan etmeye hakkı yoktur
-
Cruiser enduro, ss gibi motorlara göre daha rahat hakimiyet açısından. Shadow dragstar gibi motorlar 250 kilo onlar oldukça zorlayabilir ama GV 250 hem kilo olarak nispeten hafif (162 kg) hem de yere oldukça yakın; ama heybetli de duruyor bir yandan. Ehliyet kursları pek bişey öğretmeyebiliyor iyi araştırmanızda fayda var. Çoğu ders bile vermiyor.
-
ehliyet kursuna gidince özellıkle sorarım öğretmezlerse kan çıkarkararımı verdım önce ehliyet sonra GV 250 alıcam.bayağı basınızı ağrıttım sağolasınız Allah razı olsun kaza bela vermesın
Sahip olduklarına şükretmeyi bilmeyenin, kaybettiklerine isyan etmeye hakkı yoktur
-
Ehliyet,kurs bunları tamamlayın ondan sonra yardım isteyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)