Selamlar herkese. Foruma bugun kayıt oldum. Buraya kaydolmamın nedeni üyeler arasındaki birlik ve beraberlikti. Herkesin kazasız yolculuklar yapmasını dilerim.
Selamlar herkese. Foruma bugun kayıt oldum. Buraya kaydolmamın nedeni üyeler arasındaki birlik ve beraberlikti. Herkesin kazasız yolculuklar yapmasını dilerim.
Ümit,güvenlik yolunun başıdır.Yolda yürümesen de daima yolun başını gözet.“Doğru olmayan şeyler yaptım.”deme,doğruluğu tut.O zaman hiçbir eğrilik kalmaz.
hoşgeldin.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşbulduk.
Ümit,güvenlik yolunun başıdır.Yolda yürümesen de daima yolun başını gözet.“Doğru olmayan şeyler yaptım.”deme,doğruluğu tut.O zaman hiçbir eğrilik kalmaz.
hoş geldiniz. kazasız, belasız sürüşler...
ne zaman ve nasıl bir motor almayı düşünüyorsun?
Full koruma + Fulll dikkat...
ahmet hoş geldin....
ehliyetin yokmuş ama dert diil...artçı olarak seni alırız....sayfamızı ziyaret edebilirsin....
Teşekkürler. Bende en azından ehliyeti alana kadar aklımda bir şeyler kalması için forumu zevkle takip ediyorum. İyi sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)