Ankaradan herkese selamlar..
Reklamlar
-
20 Ağustos 2012, 12:59
Merhabalar çok uzun zamandır takip ettiğim ve bir çok faydalı bilgiler edindiğim bu güzel sitede bende artık aktif bir üyesi olarak aranızda bulunuyorum.. Sitede üye olarak yeni olmama rağmen motor tutkum eskilere dayanıyor. Aktif olarak 2 senedir yamaha fazer6 kullanıcısıyım ve ilk motorum diyebilirim ankarada yaşıyorum ve uzun yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak ayrıca güzel olcak diye düşünüyorum. Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun tekerinize taş değmesin;)
Reklamlar
-
20 Ağustos 2012, 13:16
Hoşgeldin...İyi Bayramlar.
-
20 Ağustos 2012, 13:55
Hoşgeldiniz MT Ankara gurubuna bekleriz
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
20 Ağustos 2012, 13:56
suprize adlı üyeden alıntı
Merhabalar çok uzun zamandır takip ettiğim ve bir çok faydalı bilgiler edindiğim bu güzel sitede bende artık aktif bir üyesi olarak aranızda bulunuyorum.. Sitede üye olarak yeni olmama rağmen motor tutkum eskilere dayanıyor. Aktif olarak 2 senedir yamaha fazer6 kullanıcısıyım ve ilk motorum diyebilirim
ankarada yaşıyorum ve uzun yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak ayrıca güzel olcak diye düşünüyorum. Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun tekerinize taş değmesin;)
Hoş geldin...
Motorunu yeni mi aldın?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Ağustos 2012, 14:19
Hoşgeldiniz. Bende artık Ankara'dayım şimdilik fz6 fazer kullanıyorum. İyi bayramlar dilerim.
-
22 Ağustos 2012, 14:31
iyi günler ankarada kask mont gibi korumaları alacağım en büyük mağaza hangisi bilgisi olna varsa bana yardım...
-
24 Ağustos 2012, 10:50
dışkapı - yiba çarşısına bakabilirsin. LS2, VENOM vb. markaları bulabilirsin.
Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...
-
24 Ağustos 2012, 14:43
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)