Merhaba arkadaşlar
İzmir Karşıyakadan Can ben.
30 yaşındayım.Motorsikletlerle tanışmam henüz çok yeni sayılır.Asıl olarak otomobillere ve motorsporlarına meraklıyım.Modifikasyon ile ilgiliyim. Baya modifiye edilmiş bir 92 model honda CRX im var.
geçen yaza kadar motorlardan hep korktum güvensiz buldum binen arkadaşlara aman abi dikkat et diye telkinde bulundum ta ki iş yerindeki arkadaşımın mondial scooterini kullanana kadar
geçen sene ufak bi iş için arkadaşın scooterini kullandım ve inanılmaz keyif aldım bütün kötü düşüncelerim bi anda dağıldı gitti,pratikliği ekonomikliği ile motor benim için çok keyif aldığım bir ulaşım şekli ve keyif gezileri yaptığım bir taşıt haline geldi
ondan sonra ağustos ayında bende kendime bi mondial scooter aldım zc 150 model
ağustos ayından beri de kışın çok çetin geçtiği 2 ay haricinde de her gün kullandım.
ama ehliyetim yoktu şans çok şükür polisle başım derde girmedi,sanırım kasksız hiç kullanmadığım için olsa gerek
sonra daha iyi bir motora niyetlendim. ybr mi cbf mi derken cbf 150 nin bana daha uygun olacağına karar verdim.
geçen hafta perşembe günü 2009 model siyah renkte bir cbf 150 aldım,cumartesi günü de ehliyet sınavının direksiyon sınav kısmını hallettim 1-2 güne kadar ehliyet de geliyor işallah
e dedim artık siteye üye olmanın zamanı geldi
artık toplantılara seyahatlere katılma zamanıdır
hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim