İlk motorum Honda CBR 250 R Mersin
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Motosiklet dunyasına Honda 2011 model cbr 250 r motorumla adım atmış bulunmaktayım. Motorumu ikinci el aldım. 2011 model 4000 km. Antakya'dan aldık ve kendim sürerek Mersin'e getirdim. Tabi bu cesaretimde BMW rider Academy den Aldigim egitimin de faydası cok oldu
Reklamlar
-
hayırlı olsun güzel bir seçim. kazasız belasız sürüşler
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Benim de 1-2 sene içerisinde almayı düşündüğüm makina bu umarım parayı denkleştirip alabilirim..
-
HAYRINI GÖR TEKERİN DÜZ BASSIN
harley is making love with
davidson
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Eğitimi hangi şehirde aldınız? Mersin de var mı eğitim veren yerler?
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Eğitimi hangi şehirde aldınız? Mersin de var mı eğitim veren yerler?
Egitimi istanbul Borusan İstinye tesislerinde bulunan BMW Rider Academy den aldım. Sitesinden takip edebilirsiniz. Fiyatı 350 tl idi
-
lordbarbaros adlı üyeden alıntı
Egitimi istanbul Borusan İstinye tesislerinde bulunan BMW Rider Academy den aldım. Sitesinden takip edebilirsiniz. Fiyatı 350 tl idi
güzel motor hocam kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..hangi egitimi aldınız ? baslangıç ve güvenli sürüş egitimleri mi ?
[B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
Motorcuyla arkadaş olunmaz
Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]
-
Roe adlı üyeden alıntı
güzel motor hocam kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..hangi egitimi aldınız ? baslangıç ve güvenli sürüş egitimleri mi ?
Baslangic egitimi. 2 günlük. Guvenli surus 1 egitimi için 2000 km yapma şartı var sanırım
-
Allah kaza bela vermesin güzel bir seçim yapmışınız.
-
03 Ağustos 2012, 08:22
lordbarbaros adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba. Motosiklet dunyasına Honda 2011 model cbr 250 r motorumla adım atmış bulunmaktayım. Motorumu ikinci el aldım. 2011 model 4000 km. Antakya'dan aldık ve kendim sürerek Mersin'e getirdim. Tabi bu cesaretimde BMW rider Academy den Aldigim egitimin de faydası cok oldu
hayırlı olsun. acaba başlangıç motoru olarak mı aldınız? benim super sport motorlara çok ilgim var ama sabırsızlığın faydasını dokunmayacağını biliyorum. o yüzden 125 lik veya 250 lik cbr ile başlamak istiyorum. aslında gönlüm ninja dan yana ama çok pahalı başlangıç için.
-
04 Ağustos 2012, 17:20
atid adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. acaba başlangıç motoru olarak mı aldınız? benim super sport motorlara çok ilgim var ama sabırsızlığın faydasını dokunmayacağını biliyorum. o yüzden 125 lik veya 250 lik cbr ile başlamak istiyorum. aslında gönlüm ninja dan yana ama çok pahalı başlangıç için.
Evet. Başlangıç motorum. Ama uzun süre de kullanabilirim. Duruma bağlı
Barbaros- Ankara 1981
2015-Halen: Harley Davidson Sportster FortyEight XL1200 X
2012-2013 : Honda CBR 250R
-
04 Ağustos 2012, 17:25
hayırlı ugurlu olsun daima dikkatli ve keyifli suruşler dilerim
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)