S.a arkadaslar aranıza yeni katıldım..
ben 18 yasındayım hayalim yamaha r1 ama herkez karsı cıkıyor hangi motorla baslamalıyım bi yardımcı olurmusunuzz..!
suziki gsx600 mü
kavasaki zx10 mu
S.a arkadaslar aranıza yeni katıldım..
ben 18 yasındayım hayalim yamaha r1 ama herkez karsı cıkıyor hangi motorla baslamalıyım bi yardımcı olurmusunuzz..!
Konya'lısın galiba heyecanlı kardeşim. Larende caddesindeki abilerinle bir konuş. Kaç kişi gitmiş bu makinelere tam hakim olmadan geçtiği için... Çok topladılar o makinaları, az bir araştır.
Ha zamanım yok dersen, Allah muhafaza seni araştırırlar otopside.
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
Arkadaş hayalim demiş,ona ulaşmak için neyle başlamalıyım demiş ama araştırmayınca böyle damdan düşer gibi,yanlış anlaşılıyor tabi:D
hiç bekleme. Hemen başla. Başlaki tez bitsin.
r1 güzeldir al sen al uygundur yani
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
bence vmax...
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Yaşın 18 ama boyun uzun heralde
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
kavasaki zx10 mu bende bu motoru öneriyorum çok güzel bir motor olması gerek şahsen kullanmadım ama adı yeter be ya alabilirsen bizim buralarada uğra bekleriz ama sağlam gel tamamı hemşehrim,)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
adamım hayalim diyorsun ozamana kadar daha nelerı cıkar bir bakarsın harley davıdson bıle racıng motor yapar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Tabi ki ya r1 uygundur tabki motosiklet mağzasında bindiğinde motorla geri takla atmazsan yada mağzadan eve kadar sağlam gelebilirsen.şaka bir yana geçenlerde senin gibi bir arkadaş vardı r1 r1 diye tuturmuş en son konuşa konuşa yamaha yzh125 i almaya kararverdi ölümden döndürdük onu bence sende bir yzf 125 r al bak yoluna
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Bu arada ehliyet ve tecrüben varmı?bütçen nedir?ona göre önerilerde bulunalım
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Yzf 125 r tipe bAktığın da ben 600 rr sandım onu
---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
Ya bende sahte bi üyelik açıp
Böyle bir soru sorucam
Abiler benim hayalim Suzuki hayabusa nhangi motorla başlamalım diye :D
Moda oldu bu sorular
Ya ben direkt helikopter alayım geberip giderim direkt:D
başlıyacaksan r1 diyorsan 125lik r lardan biri
yok ben bu işi iyice pekiştirip sonra r ss takılırım diyor isen comiterlerden biri
cbf150- 125mh drift -cb125 e- ybr125 bu tarzlar en iyi başlangıçlardan olur
boyuna orantılı olabilecek birini seç
bu saydıklarımın markalar adı altında alt forumları var bir arkadaşlara sor durum nedir olayı daha kolay çözersin
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Sen birde onu gerçekte ve beyaz kırmızı rengini görcen ben bayrampaşanın meydanda arabanın içinde trafikteydim yanımdan geçti ''vay yamaha r6 geçti güzelmiş'' dedim birde tam onun durduğu yere ben gelince trafik tekrar durdu a baktım meğer yzf 125 miş.Ama ginede kalıplı ve kaslı duruşuyla r6 gibi görünüyor eee birde fransız tasarımı daha ne olsun dadından yenmez bu
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)